Onder deze Dons Deluxe dekbedden droom je (h)eerlijk weg

Onder deze Dons Deluxe dekbedden droom je (h)eerlijk weg

  • 25 april 2019

  • Door Woonhome.nl

Eén derde van ons leven brengen we slapend door. Slapen is daarmee ontzettend belangrijk. Zorg daarom goed voor jezelf, met een optimaal bedje. Hiervoor heb je een goed matras en een comfortabel hoofdkussen nodig. Maar ook het juiste dekbed is van belang. Een zacht en schoon dekbed zorgt namelijk voor een gezonde en diepe slaap. En je ligt natuurlijk nóg rustiger als je weet dat je dekbed op een duurzame manier gemaakt is. Lees dus vooral verder over duurzaam beddengoed!

Yumeko produceert uiterst duurzaam beddengoed. Het bedrijf gelooft dat je een betere nachtrust hebt onder een écht schoon en eerlijk beddengoed. Wil je graag een nieuw dekbed kopen? Lees dan hier waarom je voor een duurzaam dekbed van Yumeko moet gaan.

Een ecologische keuze ligt altijd goed

Een van de kenmerken van Yumeko beddengoed is het materiaal. In de productie van hun beddengoed kiezen ze voor twee wegen. Duurzaam geproduceerde óf gerecyclede materialen. Beiden hebben een lange levensduur, ongeacht voor welk materiaal je kiest.

Dekbedden gemaakt van duurzame materialen

In de kledingindustrie komt steeds meer biologisch katoen voor. Maar voor dekbedden was het, toen Yumeko hiermee begon, nog vrij nieuw. Yumeko heeft verandering gebracht door dekbedden te maken van A-kwaliteit materialen die vrij zijn van chemicaliën. Zo zijn de Yumeko dekbedhoezen zijn gemaakt van zachte 100% biologische katoen.

Goed gevulde dekbedden

De vulling van de Yumeko dekbedden bestaat uit 4 soorten natuurlijke materialen. De wollen dekbedden zijn gemaakt van biologisch schapenwol. Doordat de wol met zorg ecologisch gereinigd is voldoet deze aan de strenge eisen van GOTS. De donzen dekbedden bestaan uit eenden dozen en ganzen donzen vullingen. Het voordeel van dons is dat het heel zacht en licht aanvoelt. Tenslotte zijn er ook nog de tencel dekbedden. Deze dekbedden zijn gevuld met een natuurlijke vezel gemaakt van de bast van eucalyptusbomen. Niet alleen duurzaam maar ook 100% diervrij.

Dekbed gemaakt van natuurlijke tencel vezels.

Dekbed gemaakt van natuurlijke tencel vezels.

Slapen onder gerecycled materiaal

Wil je graag een nóg duurzamer dekbed? Dan biedt Yumeko ook licht gerecyclede donzen dekbedden aan in de ReNew collectie. Deze zijn rijkelijk gevuld met 100% gerecycled dons en de fijnste veren. De ReNew collectie is afgewerkt met een zacht witte tijk van 100% biologische katoen. Duurzame luxe met 100% liefde voor de natuur!

Duurzaam beddengoed: Alleen de meest hoogstaande dons en de fijnste veertjes recyclet men. Ieder donsje en veertje reinigt men zorgvuldig zodat je zeker weet dat je onder een nieuw schoon donzen dekbed ligt.

Dekbedden voor warme zomers en koude winters: All Seasons

De dekbeddencollectie van Yumeko heeft ook een all Seasons dekbed. Dit dekbed heeft een lente-herfst deel en een zomerdeel. In de zomer slaap je onder een superlicht, dun dekbed. Terwijl tijdens de lente en herfst juist weer iets meer dekbed voorzien is. Dankzij de kleine knoopjes kun je deze twee delen ook aan elkaar koppen en maak je er een warm winterdekbed van.

Wist je dat alle dekbedden maar liefst 2.20m lang zijn? Geen koude voeten meer tijdens de winterdagen!

All Seasons duurzaam beddengoed gemaakt van biologisch katoen en vulling.

All Seasons dekbed gemaakt van biologisch katoen en vulling.

Duurzaam beddengoed tegen huisstofmijt allergie

Veel mensen hebben last van een huisstofmijt allergie. Doordat de tijken van Yumeko’s dekbedden extra dicht geweven zijn komt huisstofmijt er niet in. Zo geniet je dus ook met een allergie van de luxe van dons!

Bekijk ook

Huisdieren en dierenvoeding: bewaar het netjes en geordend!

Een groot deel van Nederland heeft een huisdier thuis. Van honden, katten en konijnen tot …

Bekijk

Tips en tricks bij grote meubelaankopen

Er is bijna niks leukers dan je droominterieur realiteit te laten worden met de mooiste …

Bekijk

4 ideeën voor een toffe themakamer voor je kinderen

Zijn de kamers van jouw kinderen toe aan een transformatie? Een leuke, nieuwe look die …

Bekijk

3 x verschillende stijlen voor jouw keuken

Op zoek naar een nieuwe keuken voor in je nieuwe woning? Of is jullie huidige …

Bekijk