DutchLabelCollection: Het nieuwste inkoopcenter in Groningen voor meubels en woonaccessoires

  • 17 september 2015

  • Door Woonhome.nl

Met DutchLabelCollection bevindt hét inkoopcenter voor meubels en woonaccessoires zich sinds deze zomer in het noordoosten van Nederland. Jurriaan heeft de groothandel speciaal voor deze regio en Duitsland opgericht. Woonhome.nl sprak de oprichter van DutchLabelCollection. 

Ben je zelf retailer, exposant of inkoper? Ga direct naar DutchLabelCollection.nl >

Inkoopcenter in Groningen: speciaal in de regio

Jurriaan heeft een passie voor wonen en leerde veel mensen in deze branche kennen via Instagram. Al snel merkte hij dat er in het noordoosten van Nederland een groothandel voor meubels ontbrak. Zo vroegen steeds meer collega-ondernemers Jurriaan, ondernemer van vijf webshops, of het mogelijk was om artikelen bij hem te kopen. Ook zijn businesspartner zag veel kansen, omdat hij als interieurontwerper en woninginrichter het hele land doorreed om unieke woonaccessoires in te kopen.

woonhome-DutchLabelCollection-Nieuwste-expocenter-in-Groningen-voor-meubels-woonaccessoires-jurriaan

Jurriaan: “Ik vroeg mij af of er in Groningen of omstreken een plek bestond waar professionals terecht konden voor meubels en woonaccessoires. Dit bleek niet zo te zijn, dus ik hoefden niet lang na te denken over het opzetten van DutchLabelCollection.”

DutchLabelCollection: thuis in alle interieurtrends

Exposanten en professionele verkopers kunnen bij DutchLabelCollection hun meubels en woonaccessoires presenteren aan retailers en inkopers.

woonhome-dutchlabelcollection-overleg-advies-interieur

DutchLabelCollection het nieuwste expocenter in Groningen

Jurriaan: “We willen een huiselijk gevoel creëren en bieden de ruimte aan verschillende interieurstijlen. Zo ben ik een liefhebber van Scandinavisch design, maar houd ik ook van luxe woonitems. Dit zorgt voor een perfecte balans in het aanbod van de verkopers en designers. Daarbij is ons uitgangspunt dat alle merken die we bij DutchLabelCollection presenteren, daadwerkelijk het bestaande aanbod verrijken. Met als basis: kwaliteit, prijs en trends.”

Een gevarieerd en grensverleggend meubelaanbod

De diverse woonstijlen komen samen in de showroom van 850 m2. Ook in de webshop, die exclusief toegankelijk is voor ondernemers, biedt een volledig overzicht van alle meubels.

woonhome-dutch-label-collection-interieur-meubels-inkoop-centre

DutchLabelCollection het nieuwste expocenter in Groningen

Jurriaan: “We zijn er voor ondernemers die in de regio zaken willen doen, maar ook voor ondernemers die Duitsland willen bereiken. Zo kunnen vernieuwende merken en gedreven verkopers DutchLabelCollection gebruiken om nationale én internationale retailers te bereiken. Iedereen die een mooi product vervaardigt, importeert of verkoopt, en daar geen podium voor kan vinden, moet hij bij ons zijn. We brengen ambitieuze ondernemers en de internationale zakelijke markt letterlijk samen.”

Uitnodiging: maak persoonlijk kennis met DutchLabelCollection

DutchLabelCollection is met name onderscheidend door de persoonlijke benadering van Jurriaan en zijn medewerkers. Zij denken mee met klanten en zijn continu op zoek naar vernieuwende producten.

Openingsevent maandag 5 oktober

Wil je persoonlijk kennismaken met de ondernemers? Kom dan naar de opening op maandag 5 oktober. Tijdens deze feestelijk dag heb je als ontwerper, importeur, detaillist, inkoper en interieurblogger volop tijd om te netwerken! Interesse? Je bent van harte uitgenodigd!

 

woonhome-DutchLabelCollection-Nieuwste-expocenter-in-Groningen-voor-meubels-woonaccessoires-accessoires-interieur

DutchLabelCollection Expocenter te Groningen

Bekijk ook

De achtertuin opknappen in 5 stappen

Moet je de achtertuin opknappen? Dit is het moment om er mee aan de slag …

Bekijk

Hoe kun je inbraak voorkomen? 8 goede tips

Niemand wil slachtoffer worden van een woninginbraak. En hoewel je het nooit helemaal kunt voorkomen, …

Bekijk

Vraag en antwoord | Het leggen van graszoden in de tuin

Je wilt een grasperk in je tuin en hebt gekozen om graszoden aan te leggen. …

Bekijk

5 verhuistips op een rij

Ga je binnenkort verhuizen? Goed voorbereid verhuizen vormt de basis voor een geslaagde verhuisdag. En …

Bekijk