Echte schilderijen voor de 3 populairste interieurtrends

  • 24 september 2017

  • Door Woonhome.nl

Het bedrijf Kunstvoorjou.nl is opgericht door kunstliefhebbers. Het streven van Kunstvoorjou.nl is om schilderkunst van hoge kwaliteit betaalbaar te maken voor een breed publiek. Zo zijn ze al 10 jaar lang toonaangevend op het gebied van online kunst in de Benelux. Van abstracte schilderijen tot landschappen voor in het interieur. Maar welk schilderij past nou bij welk interieur? Bekijk hier welke schilderijen in de drie populairste interieur stijlen passen.

Abstracte kunst voor in een strak design interieur

Een veel voorkomende interieurstijl is een strak design interieur. Kunst met strakke lijnen past mooi in een strak design interieur. Abstracte kunst bestaat voornamelijk uit strakke en abstracte vormen, lijnen en kleuren. Hiermee versterk je de stijlvolle, strakke elementen in het interieur. Abstracte kunst zorgt ook voor contrast in het interieur. Combineer het met een witte strakke muur waardoor de kunst het beste tot zijn recht komt. Of doorbreek het minimalistische interieur eens met kunstzinnige vormen. Daag jezelf uit om creatief te kijken naar een schilderij. Het leuke is namelijk dat iedereen wat anders ontdekt in kunstwerken.

Bijvoorbeeld The Archer of Carnival zijn mooie kunstwerken om creatief naar te kijken. Of wat dacht je van de negen schilderijen Nine Abstracts of Earth-song?

De schilderijen van Kunstvoorjou.nl zijn allemaal geschilderd met echte acrylverf. Het zijn dus 100% originele, met de hand geschilderde schilderijen van échte kunstenaars. Alle schilderijen zijn van hoge kwaliteit, geverfd op canvas doek en op een houten frame gespannen. Maak hier kennis met de kunstenaars van Kunstvoorjou.nl

Vrolijke en kleurrijke schilderijen in de Bohemian sfeer

De tweede interieur stijl is de bohemian trend. Een kleurrijke, nonchalante en vrolijke interieursfeer. Combineer deze interieurtrend met schilderijen die ook kleurrijk zijn. Of ga eens op zoek naar een schilderij met een spirituele uitstraling. Met een schilderij kan je heel goed het hippie Ibiza gevoel in huis halen. Een uitstraling die heel goed past bij de bohemian sfeer. Kijk maar eens naar Lullaby of het schilderij Funny Flowers.

Trendy: kunst in een botanisch interieur

Een mooie interieurtrend van het moment is de botanische stijl. Een interieur boordevol planten, bloemen en veel groen! Ook bij de botanische stijl zijn schilderijen verkrijgbaar die goed aansluiten. Kies voor werken met groen, grote bladeren en natuur als thema. Maak bijvoorbeeld een knus hoekje in huis met planten én een natuurlijk schilderij. De schilderijen Bonsai Groen of Tropical Mist passen heel mooi in een botanische sfeer.

Zeker weten of het schilderij in jouw interieur past? Maak gebruik van de handige upload tool met een foto van jouw interieur en het doek. Zo weet je zeker dat het schilderij mooi hangt bij jouw thuis!

Bekijk ook

Waarom je zou moeten overstappen naar LED lampen

Er zijn zo ontzettend veel redenen om over te stappen naar LED lampen; zeker wanneer …

Bekijk

5 manieren om kamerplanten te verwerken in een interieur

De populariteit van kamerplanten in het interieur stijgt nog altijd. Een kamerplant is dan ook …

Bekijk

Waarom goed slapen zo belangrijk is

Goed slapen is belangrijk voor de mens. Zowel voor ons lijf, onze hersenen als onze …

Bekijk

Opkomst van gashaarden in het interieur

Nu het najaar weer is begonnen willen we allemaal wat meer warmte in huis. Letterlijk …

Bekijk