Een nieuwe en goedkope badkamer

  • 09 november 2016

  • Door Woonhome.nl

Is jouw huidige badkamer aan vervanging toe? Of heb je plannen om een nieuwe badkamer te plaatsen in je nieuw gekochte woning? Dan is het prettig om te weten dat je hier niet het volle pond voor hoeft te betalen. Er zijn goedkope manieren om een volledige badkamer op de kop te tikken en daar lange tijd plezier aan te beleven. Hoe je dat slim aanpakt? Lees gerust verder!

Wat is jouw droombadkamer?

Wat zijn je wensen eigenlijk voor je nieuwe badkamer? Wil je graag een ligbad of ga je liever voor een inloopdouche? Wil je een dubbele wasbak of heb je aan een enkele wasbak voldoende? Ook de verlichting in de badkamer is van belang. Je wilt probleemloos je make-up kunnen aanbrengen of je haar doen voor de spiegel. Door je wensen duidelijk te hebben, is het gemakkelijker je budget daarop af te stemmen.

woonhome-droombadkamer-droom-badkamer-budget-goedkoop-betaalbaar

Budget droombadkamer goedkoop en betaalbaar

Wat heb je nodig voor je badkamer en wat is je budget?

Voordat je tot de aankoop van een nieuwe badkamer over gaat, is het belangrijk om in kaart te brengen wat je aan materiaal en spullen nodig hebt. Natuurlijk speelt het financiële plaatje ook een belangrijke rol. Je wilt niet meer uitgeven dan de bedoeling is. Ga samen met je partner om tafel zitten en reken uit hoeveel je maximaal kwijt wilt zijn aan een nieuwe badkamer.

woonhome-droombadkamer-droom-badkamer-budget-goedkoop-betaalbaar-kopen

Budget droombadkamer goedkoop en betaalbaar

Voordelig een badkamer shoppen

Kun jij een nieuwe badkamer goed gebruiken? Wacht dan niet langer, maar shop voordelig een nieuwe badkamer. Dit kan bijvoorbeeld bij Megadumptiel. Op een groot oppervlakte heb je de keuze uit allerlei badkamertegels, meubels en accessoires. Een voordelige badkamer kun je ook realiseren door bijvoorbeeld tweedehands en vintage spullen aan te schaffen. Een badkamermeubel bijvoorbeeld hoef je niet altijd nieuw te kopen, maar kun je ook van iemand overnemen. Wil je leuke accessoires scoren voor in de badkamer? Ga gerust langs bij de kringloopwinkel of kijk op Woonhome.nl. Wie weet wat je daar aantreft!

Bekijk ook

Persoonlijke muurstickers voor iedereen en elke ruimte

Vind je dat de muren in de slaapkamer van je kids vrolijker kunnen? Kan het …

Bekijk

Het belang van goed onderhouden dakgoten (Tips van dakdekker in Den Haag)

Op Woonhome.nl lees je voornamelijk artikelen over de inrichting van de woning. Maar je moet …

Bekijk

Gratis kaartjes voor de vt wonen & design beurs 2 t/m 7 oktober

Yes, het is bijna zover! De vt wonen & design beurs in de RAI vindt …

Bekijk

5x dingen die je dit weekend ☔ kunt doen!

Hoewel er dit weekend weer regen voorspeld is, zijn er genoeg activiteiten die zich niet …

Bekijk