Een PVC vloer in het interieur: gevarieerde keuzes en mogelijkheden!

  • 18 september 2017

  • Door Woonhome.nl

Nieuwe vloer voor je woning, verdieping of kamer? Kijk dan ook eens naar de voordelen van een PVC vloer! Een PVC vloer is steeds populairder en dat is niet voor niks. Het is een goede keuze voor het interieur, fraai en duurzaam!

Uitstraling van een PVC vloer

De uitstraling van de vloer is belangrijk voor de rest van het interieur. Met een nieuwe vloer bepaal je namelijk de stijl van het interieur. Kies je voor warme, donkere kleuren? Of juist voor lichte kleuren met een strakke uitstraling? Met PVC vloeren is alles mogelijk! Van een luxueuze houtsoort tot een stoere betonlook: de look en feel van PVC vloeren zijn erg veelzijdig. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in stroken en tegels, waarmee je deze makkelijk integreert in het interieur.

De betonlook op de grond

De mogelijkheden van een PVC vloer zijn dus groot. Een PVC vloer met houtlook zie je vaker voorbij komen. Maar het is ook helemaal trendy om de vloer een industriële uitstraling te geven. Zo heb je PVC tegels met een stoere betonlook of zelfs marmerstructuur. Dankzij het reliëf van de tegels lijken ze nog realistischer en levendiger. Perfect dus voor een industrieel interieur! Wil je zeker weten dat de nieuwe vloer bij jou past? Dan kun je PVC vloerstalen aanvragen bij mFLORshop.

Creatief met PVC vloeren

Een visgraat houten vloer is prachtig maar erg prijzig. Met een PVC vloer creëer je hetzelfde effect voor een veel betere prijs! Of wat dacht je van een voegstrip? Dit geeft een vloer een extra dimensie en uitstraling. In combinatie met PVC tegels krijgt de vloer een natuurlijke uitstraling.

De voordelen PVC vloer op een rij

De uitstraling van een PVC vloer vrijwel is identiek aan een houten of stenen vloer. Daarnaast bieden PVC vloer een aantal voordelen:

  1. PVC vloeren zijn waterbestendig.
  2. Een PVC vloer is makkelijk schoon te maken en te houden.
  3. PVC vloeren zijn zeer slijtvast.
  4. Een PVC vloer voelt zacht aan.
  5. En is ook geschikt voor vloerverwarming.

Prijzen van een PVC vloer

Het type PVC vloer bepaalt de prijs van een PVC vloer. Daarnaast is het mogelijk om je vloer door een vakman te laten leggen (de legservice). Of de ondervloer nog geëgaliseerd moet worden, bepaalt ook mede de prijs. Maar met het egaliseren ligt de PVC vloer wel super strak!

Bij mFLORshop kun je vloeren aanschaffen met óf zonder legservice. Bestel je met legservice? Dan komt er een specialist die uitgebreid advies geeft en de vloer perfect legt. Hierdoor profiteer je van de jarenlange kwaliteit.

Bekijk ook

DIY: 10 ideeën om oude laden een nieuw leven te geven

Door Gastblogger Archana (Archana.nl)Het is tijd om een leuke Do It Yourself (DIY) met jullie …

Bekijk

Jouw huis klaarmaken voor de feestdagen!

Nog maar even voor iedereen weer mag aanschuiven bij kerstdiners, genieten van een mis in …

Bekijk

Woondecoratie: sfeerbepalend in jouw interieur

Woondecoratie maakt of breekt de sfeer in een ruimte in huis. Kies daarom voor woonaccessoires …

Bekijk

Mooi én gezond wonen: 5 plekken in huis waar het meeste stof ligt

Vaak zijn we in huis vooral bezig met hoe het interieur eruit ziet. Dat is …

Bekijk