Foto's gebruiken als decoratie in je interieur

Foto’s gebruiken als decoratie in je interieur

  • 27 april 2019

  • Door Woonhome.nl

Heb je tientallen leuke foto’s in huis liggen van je favoriete vakantie, mooie momenten of een leuke fotoshoot, en wil je deze graag terug laten komen in je interieur? Dan zijn er allerlei manieren om dit op een originele manier te doen. Online specialisten zoals Drukzo.nl kunnen jouw favoriete kiekjes zo omtoveren tot een geweldig decoratief item. Maar op welke manieren kun je deze foto’s allemaal gebruiken als decoratie in je interieur? We geven je graag wat inspiratie.

Heb jij nog veel mooie oude foto’s? Ga lekker DIY’en en hang jouw muur vol met herinneringen.

1. Allerlei decoratieve items

Je kunt je foto’s natuurlijk laten printen en als wanddecoratie gebruiken, maar er zijn ook allerlei andere leuke ideeën om je foto’s in je interieur terug te laten komen. Zo kun je bij Drukzo.nl niet alleen wanddecoratie, maar ook je glazen, kussens of andere decoratieve items met je favoriete foto’s laten bedrukken. Zo hangen je muren niet direct helemaal vol met allerlei leuke kiekjes, maar komen ze toch op een leuke en subtiele manier terug in je interieur.

2. Een origineel DIY project

Er zijn genoeg natuurlijke materialen of andere leuke items te vinden die je in kunt zetten als originele wanddecoratie. Combineer je deze items met foto’s, dan creëer je helemaal een uniek DIY project. Neem tijdens een vakantie of een wandeling een aantal mooie takken mee bijvoorbeeld. Of verzamel mooie stukken drijfhout op het strand. Deze materialen kun je vervolgens gebruiken om je foto’s op een creatieve manier aan de muren te hangen. Een mooi stuk hout dat je opgepikt hebt tijdens je vakantie is bijvoorbeeld hartstikke leuk als drager van je vakantiefoto’s!

Een waslijn kun je ook zeker gebruiken voor het ophangen van mooie foto's. Op deze manier hoef je ook niet de muur te beschadigen!

Een waslijn kun je ook zeker gebruiken voor het ophangen van mooie foto’s. Op deze manier hoef je ook niet de muur te beschadigen!

3. Hang je foto’s op

Heb je een huurwoning, of wil je de muren liever niet beschadigen? Dan kun je de foto’s ook op allerlei leuke manieren ophangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een waslijn; hang er dit keer in plaats van kledingstukken mooie foto’s aan. Span een dikke draad voor een muur of zelfs in een hoek van een ruimte, en hang hier met kleine wasknijpers allerlei mooie foto’s aan. De foto’s kun je natuurlijk het beste online af laten drukken om de hoogste kwaliteit in huis te halen. Op deze manier blijven je muren heel, en hangen je foto’s op een originele manier in de ruimte.

Extra tip: voeg eventueel een lijntje met leuke verlichting toe om je DIY project ook in de avonduren te laten shinen.

Bekijk ook

Weekendspots: Le Jardin (Utrecht) – Groente in een groene omgeving

Heb jij wel eens bloemkool of maïs in 5 verschillende bereidingen gegeten? Of ben je …

Bekijk

19 Tips: kleine veranderingen voor een gróóts effect in je interieur

Op naar het nieuwe seizoen! Want na de mooie zonnige zomerdagen gaan we naar herfst. …

Bekijk

Plaisier Interieur: grote woonwinkel voor grootse meubelmerken

Artifort, Auping, Design On Stock, Fritz Hansen, Gelderland, Leolux, Linteloo, Montis, Pastoe, Rolf Benz, Spectral …

Bekijk

Roarr! Maak je huis mannelijker met deze 6 interieurtips!

Als echte man wil je natuurlijk geen tientallen kussens op de bank en die zoetsappige …

Bekijk