Gaaf: een waterkoker met ledverlichting!

Gaaf: een waterkoker met ledverlichting!

  • 05 mei 2019

  • Door Woonhome.nl

Waterkokers zijn er in alle soorten en maten. Van een simpele plastic uitvoering tot een prachtig model van RVS en van een retro fluitketel tot een fraai model van glas. Ben jij op zoek naar een dergelijk keukenapparaat? Denk dan eens aan een mooie waterkoker met ledverlichting!

Glazen uitvoeringen

Vroeger waren deze apparaten eigenlijk altijd van gesloten materiaal. In eerste instantie was dat meestal kunststof, maar later werd ook RVS vaker gebruikt. Tegenwoordig zijn er echter ook prachtige glazen modellen. De buitenwand is gemaakt van speciaal veiligheidsglas, dat goed tegen het steeds opnieuw verhitten kan. Het mooiste van een glazen ontwerp is natuurlijk dat je zelf kunt zien hoe het water langzaam aan de kook wordt gebracht. Ga je een waterkoker kopen, dan is het leuk om even bij deze glazen modellen te kijken.

Led-verlichting, doorzichtig, noem het maar op. Je kan alle kanten op met waterkokers!

Led-verlichting, doorzichtig, noem het maar op. Je kan alle kanten op met waterkokers!

Met ledverlichting

Een glazen model is leuk, maar het is nog veel leuker als het water wordt verlicht. Er zijn dan ook veel glazen ontwerpen met ledverlichting. Sommige hiervan hebben wit licht, maar er zijn ook veel types met gekleurd licht. Dat maakt de uitstraling van het toestel compleet anders wanneer hij in gebruik is. Een uitvoering met ledverlichting gebruikt niet meer energie dan een waterkoker zonder verlichting. Het is dus niet zo dat je extra kosten hebt, wanneer je kiest voor zo’n opvallend design. Wel heb je een heel bijzondere en opvallende manier om je water aan de kook te brengen. Bovendien is het ook een goede manier om je keuken persoonlijker te maken en te laten zien wat jij leuk vindt.

Verschillende stijlen met led

Er zijn veel meer keukenapparaten met led dan je denkt. Zo zijn er retro waterkokers met verlichting, maar je vindt ze ook in allerlei andere stijlen. De vorm kan heel uiteenlopend zijn, van een slanke kan tot een bolle vorm. Verder zijn er ook allerlei kleuren. Zo zijn er glazen ontwerpen met een afwerking van RVS, maar je vindt ze ook met een plastic afwerking in allerlei kleuren. Zo is er dus altijd een waterkoker met verlichting te vinden in de stijl die jij het liefste hebt.

Een glazen waterkoker met ledverlichting is gaaf om in huis te hebben. Het toestel heeft een bijzondere uitstraling en is een echte eyecatcher op je aanrecht. Zet je water op, dan zorgt de verlichting voor een extra speciaal effect. Houd jij van gadgets en ben je gek op bijzondere technische snufjes? Dan is dit precies wat jij nodig hebt in de keuken!

 

Tip: Lees hier hoe je het jaar goed doorkomt door gezond én lekker makkelijk eten!

Bekijk ook

Hoe creëer je de juiste sfeer met verlichting in huis?

Met de winter voor de deur is het tijd om een beetje sfeer in huis …

Bekijk

4 tips om je huis duurzamer te maken

Duurzaamheid is ontzettend belangrijk. Het is goed om stil te staan bij de natuur en …

Bekijk

BAM! Tot 50% korting op servies, pannen, bestek en keukengerei

Kookliefhebbers, culi’s en keukenfans opgelet! Cook&Co houdt een opheffingsuitverkoop met heel veel korting. Korting op …

Bekijk

Weekendspots: Le Jardin (Utrecht) – Groente in een groene omgeving

Heb jij wel eens bloemkool of maïs in 5 verschillende bereidingen gegeten? Of ben je …

Bekijk