Gaten of scheurtjes in de badkamervoegen? Geen probleem, zo los je dit gemakkelijk op!

Gaten of scheurtjes in de badkamervoegen? Geen probleem, zo los je dit gemakkelijk op!

  • 15 november 2019

  • Door Woonhome.nl

In dit artikel maak je kennis met een handig product dat je kan helpen bij het repareren van gaten of scheurtjes in de badkamervoegen. Voegen tussen de tegels blijven een lastig parket in de badkamer of keuken. Na een paar jaren is het mogelijk dat voegen gaan scheuren. Voegen kunnen zelfs loslaten wanneer ze te veel in aanraking komen met vocht. In die gevallen is het lastig om alles opnieuw te gaan voegen. Gelukkig zijn er slimme manieren van voegreparatie.

Professionele oplossing als alternatief

Er is natuurlijk altijd mogelijkheden om voegreparatie uit te besteden. Een professionele klusser kan dit snel doen en dan ben je een uur later klaar. Echter kan dit voor het zichtbare resultaat prijzig zijn. Daarnaast is het de vraag of er iemand binnen een week jouw badkamervoegen kan komen repareren. Voegenreparatie biedt een ideale ‘doe-het-zelf oplossing’ voor dit probleem. Met de Voegenreparatie is het snel klusje die je eenvoudig zelf kunt doen.

Moderne tegels met strakke en verfijnde voegen.

Moderne tegels met strakke en verfijnde voegen.

De ideale oplossing voor voegreparatie.

De ‘do-het-zelf oplossing’ om je voegen te repareren is een handige Tulipaint voegenvuller van Voegenstift.nl. Deze speciale stift is ontwikkeld om scheuren en open stukken te repareren of op te vullen. Deze voegenvuller is een duurzame oplossing omdat je zo goed als permanent de voegen weer herstelt. Op die manier weet je zeker dat je het maximale uit de badkamervoegen haalt door ze in een nieuw jasje te steken.

Voegenstift voor iedere voeg

De Voegenreparatie bestaat uit een speciale cementbasis die zicht hecht zich aan de voeg.Door de Voegenreparatie te gebruiken herstel je als het ware de huidige voegen (je hoeft niet opnieuw je tegels te voegen). Dit kunnen alle type voegen in jouw keuken, toilet of badkamer zijn. Van dikkere voegen tot fijne voegen: de Tulipaint Voegenreparatie werkt van 1 mm tot 10 mm. Daarnaast is de speciale voegenstift in allerlei kleuren verkrijgbaar, zoals wit, zilvergrijs, crème en antraciet. Het herstellen van je badkamervoegen met deze ideale voegenreparatie is snel gedaan, maar kost ook weinig tijd.

De voegenvuller stift is niet alleen een snelle, maar zeker ook een langdurige oplossing.

Bekijk ook

Tips voor het perfecte boeket bloemen per seizoen

Je interieur is pas echt helemaal af met een mooie bos bloemen. Een bos bloemen …

Bekijk

Besparen met LED-verlichting; heel simpel, heel slim!

Vorige maand schreven we al een artikel over hoe je je woning groener en energiezuiniger …

Bekijk

Het juiste hout voor je open haard

Knisperend vuur, een magnifiek vlammenspel en een warme, aangename temperatuur. Een open haard heeft iets …

Bekijk

Office tuesday - Google Amsterdam

Begin januari 2014 gingen de deuren open van het vernieuwde kantoor van Google in Amsterdam. …

Bekijk