Geef je interieur meer stijl met raamdecoratie

  • 02 april 2017

  • Door Woonhome.nl

Raamdecoratie is een belangrijk element in onze interieurs. Net zoals meubels bepaalt raamdecoratie de sfeer en uitstraling in huis. Daarom is het goed om vóór het inrichten, na te denken over de raamdecoratie. Dankzij de ontelbaar veel mogelijkheden is er voor ieder wat wils! Voor elke interieur stijl is er een sfeervolle type raamdecoratie te vinden.

Haal een specialist in huis!

INHUIS Plaza is een specialist op het gebied van raamdecoratie en stelt kwaliteit voorop. Met online en offline service bieden ze perfect maatwerk voor in je interieur. Van grote raampartijen tot kleine vensters: elke uitdaging is er eentje voor INHUIS Plaza. Alle producten komen direct uit de eigen fabriek en staan snel bij de klant op de stoep! Vanwege de prachtige kwaliteit van de raamdecoratie en de goede service biedt INHUIS Plaza 2 tot 5 jaar garantie. Laat nu je ramen en vensters decoreren met de mooiste raamdecoratie!

woonhome-sfeerruimte-trendy-stijlvol-interieur-stijl-raamdecoratie

woonhome-raambekleding-Aluminium-jaloezie-grijs-in-badkamer

Kies het juiste type raamdecoratie voor het interieur!

Welk type raamdecoratie past het beste in jouw interieur en wat wil je ermee bereiken? Een rolgordijn is ontzettend handig om een ruimte mee te verduisteren. Een vouwgordijn is heel mooi wanneer om een deel van het raam te bedekken én gordijnen geven het interieur een luxueuze uitstraling. Welke type raamdecoratie kies jij?

woonhome-raamdecoratie-verduisterend-luxueuze-uitstraling-slaapkamer-plisse-zwart

Duo rolgordijnen of toch vouwgordijnen?

Maar er is tegenwoordig meer, veel meer! Wat dacht je van duo rolgordijnen? Een duo rolgordijn heeft maar liefst twee stoflagen die ten opzichte van elkaar bewegen. Dit betekent dat het rolgordijn in de open toestand lijkt op een jaloezie en in de gesloten toestand op een rolgordijn. Hierdoor geeft een duo rolgordijn dus twee functies: het bieden van privacy (gesloten) en het spelen met licht (open).

woonhome-duo-rolgordijnen-duett-top-down

Decoreren met vouwgordijnen

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de welbekende vouwgordijnen. Dit zijn gordijnen met horizontale vouwen in de stof met een invouwsysteem. Een mooie combinatie tussen de traditionele gordijnen en de rolgordijnen. Voornamelijk een decoratieve raamdecoratie maar zeer zeker ook functioneel te noemen. Geef het interieur een gezellige sfeer door kale raampartijen te decoreren met vouwgordijnen!

woonhome-Rolgordijn-maatwerk-blauw-mint-interieur

Bekijk ook

Tips en voordelen voor jouw kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen bieden heel veel voordelen. Toch is het vervangen van je raamkozijnen een flink …

Bekijk

Een unieke visgraat vloer in je interieur: PVC en Parket

De visgraat vloer is weer helemaal terug van weggeweest. Een geweldige houten vloer met een …

Bekijk

Huis snel verkopen?

Je hebt lang genoeg nagedacht over verhuizen naar een nieuwe woning en dus wil je …

Bekijk

Terugblik: 5 meest populaire woonitems van 2016 (en inspiratie voor 2017!)

De woontrends en musthaves voor 2017 komen nog aan bod, maar ook het afgelopen jaar …

Bekijk