Geef je interieur meer stijl met raamdecoratie

  • 02 april 2017

  • Door Woonhome.nl

Raamdecoratie is een belangrijk element in onze interieurs. Net zoals meubels bepaalt raamdecoratie de sfeer en uitstraling in huis. Daarom is het goed om vóór het inrichten, na te denken over de raamdecoratie. Dankzij de ontelbaar veel mogelijkheden is er voor ieder wat wils! Voor elke interieur stijl is er een sfeervolle type raamdecoratie te vinden.

Haal een specialist in huis!

INHUIS Plaza is een specialist op het gebied van raamdecoratie en stelt kwaliteit voorop. Met online en offline service bieden ze perfect maatwerk voor in je interieur. Van grote raampartijen tot kleine vensters: elke uitdaging is er eentje voor INHUIS Plaza. Alle producten komen direct uit de eigen fabriek en staan snel bij de klant op de stoep! Vanwege de prachtige kwaliteit van de raamdecoratie en de goede service biedt INHUIS Plaza 2 tot 5 jaar garantie. Laat nu je ramen en vensters decoreren met de mooiste raamdecoratie!

woonhome-sfeerruimte-trendy-stijlvol-interieur-stijl-raamdecoratie

woonhome-raambekleding-Aluminium-jaloezie-grijs-in-badkamer

Kies het juiste type raamdecoratie voor het interieur!

Welk type raamdecoratie past het beste in jouw interieur en wat wil je ermee bereiken? Een rolgordijn is ontzettend handig om een ruimte mee te verduisteren. Een vouwgordijn is heel mooi wanneer om een deel van het raam te bedekken én gordijnen geven het interieur een luxueuze uitstraling. Welke type raamdecoratie kies jij?

woonhome-raamdecoratie-verduisterend-luxueuze-uitstraling-slaapkamer-plisse-zwart

Duo rolgordijnen of toch vouwgordijnen?

Maar er is tegenwoordig meer, veel meer! Wat dacht je van duo rolgordijnen? Een duo rolgordijn heeft maar liefst twee stoflagen die ten opzichte van elkaar bewegen. Dit betekent dat het rolgordijn in de open toestand lijkt op een jaloezie en in de gesloten toestand op een rolgordijn. Hierdoor geeft een duo rolgordijn dus twee functies: het bieden van privacy (gesloten) en het spelen met licht (open).

woonhome-duo-rolgordijnen-duett-top-down

Decoreren met vouwgordijnen

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de welbekende vouwgordijnen. Dit zijn gordijnen met horizontale vouwen in de stof met een invouwsysteem. Een mooie combinatie tussen de traditionele gordijnen en de rolgordijnen. Voornamelijk een decoratieve raamdecoratie maar zeer zeker ook functioneel te noemen. Geef het interieur een gezellige sfeer door kale raampartijen te decoreren met vouwgordijnen!

woonhome-Rolgordijn-maatwerk-blauw-mint-interieur

Bekijk ook

Maandspecial November: Top Design!

De afgelopen zijn er wat heel mooie en innovatieve design woonspullen voorbijgekomen! Deze maand lichten …

Bekijk

Nieuwe collectie meubels van Sofacompany in 2016

Sofacompany heeft haar nieuwe collectie gelanceerd. Een spannend moment want het is de grootste collectie …

Bekijk

De pluspunten van een laminaatvloer

Sta je op het punt om een nieuwe vloer te kiezen? Waarschijnlijk heb je ook …

Bekijk

Classic Blue: rust in je interieur

Het is 2020 en dat betekent weer volop nieuwe kleur en woontrends. Koraal Oranje, Ultra …

Bekijk