Geen meubels meer hetzelfde met de steigerhouten meubels van Livengo

  • 22 december 2015

  • Door Woonhome.nl

Steigerhouten meubels zijn al een tijdje bezig aan een opmars, en die lijkt nog wel even door te gaan. Dat is ook niet gek, als je bedenkt dat steigerhout meteen sfeer geeft aan een ruimte door de levendige uitstraling. Je kunt je meubel desgewenst zelf nog afwerken of versieren.

woonhome-steigerhouten-steiger-houten-meubels-industrieel-levendig

Steigerhouten meubels en ledikanten industrieel en levendig

Het hout is ook populair omdat geen plankje hetzelfde is. Je bent dus verzekerd van een uniek meubel als je kiest voor steigerhout. Het materiaal is veelzijdig; gescheurd, gewashed, gelakt gebeitst of geschilderd; alles is mogelijk!

woonhome-steigerhouten-steiger-houten-meubels-buiten-binnen

Steigerhouten meubels, ledikanten, levendig

Steigerhouten meubels: van buiten naar boven

We kennen allemaal de steigerhouten tafels en banken in de tuin. Ook de salontafels en dressoirs in de woonkamer zijn gebruikelijk. Steeds vaker komt steigerhout nu ook de slaapkamer in. En terecht! Want slapen in je eigen unieke bed is toch geweldig? Bij Livengo hebben ze dat goed begrepen, want daar vind je prachtige slaapkamermeubels. Meubels ja, want je kunt er niet alleen je bed, maar ook kasten en zelfs nachtkastjes kopen. De tweepersoons bedden zijn werkelijk droombedden. Wij zijn verliefd geworden op het bed Flow

woonhome-steigerhouten-meubels-bed-kinderbed-Kajuitbed-met-fruitkistjes

Steigerhouten meubels, kinderbed, warm en levendig

Kajuitbed met fruitkistjes

Aan de kinderen heeft Livengo ook gedacht. Of je nu op zoek bent naar een peuterbed, een stapelbed of een kajuitbed: je vindt het hier. Maak je geen zorgen over splinters in die kinderhandjes- of voetjes. Livengo maakt alles op maat en werkt elk meubel vakkundig af.

Steigerhout: helemaal compleet

Met een steigerhouten bed geef je de slaapkamer al een geweldige uitstraling. Maak het helemaal af met een stoere kast, een prachtige poef of wandrek. Waar je ook voor kiest, Livengo zorgt ervoor dat je nieuwe meubel netjes wordt thuisgebracht én ze zetten het ook nog eens voor je in elkaar.

“Bonuspunten: een week voor levering krijg je een bericht met het tijdstip van bezorging. Hoef je niet de hele dag te gaan zitten wachten!”

woonhome-steigerhouten-muebels-licht-helder-interieur-slaapkamer

Steigerhouten meubels, ledikanten warm en sfeervol

De meubels zelf zien?

Als je benieuwd bent geworden naar de bedden en meubels van Livengo en de producten in het echt wilt zien, ben je 6 dagen per week welkom in de showroom in Bergeijk. Een belletje vooraf wordt enorm op prijs gesteld. Dan staat er iemand van het team klaar om je alles te laten zien.

Bekijk ook

Een vrolijke maand met een bijzondere kamer

De maand mei is misschien wel een van vrolijkste maanden van het jaar. Hier past …

Bekijk

Top 5 woonboulevards op Tweede Kerstdag

Mocht je nu tóch het besluit hebben genomen om op Tweede Kerstdag naar een woonboulevard …

Bekijk

Zo kies je het juiste dekbedovertrek

Heb je een nieuw bed aangeschaft? Dan wil je daar natuurlijk een mooi bijpassend dekbedovertrek …

Bekijk

Internet en TV: de gouden combi!

Voorheen hadden we allemaal een apart TV abonnement en internet abonnement. Maar tegenwoordig bestaat er …

Bekijk