Op zoek naar een nieuwe keuken voor in je nieuwe woning? Of is jullie huidige keuken aan vervanging toe? Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken kom je ontzettend veel verschillende keukenstijlen tegen. Maar welke keuken past nu het beste bij jouw smaak of interieurstijl? Lees hier over de drie meest trendy keukenstijlen voor jouw interieur!

Geniet van de tuin in de herfst!

  • 02 november 2017

  • Door Woonhome.nl

Het seizoen is in volle gang: de blaadjes vallen van de bomen en het regent steeds vaker. Ondanks de frisse temperatuur en de natheid is het óók nu heerlijk genieten in je eigen tuin. Maak je tuin herfstklaar! Zorg ervoor dat je van de mooie herfstkleuren en het warme herfstzonnetje geniet.

Maak de tuin herfstklaar

Bereid de tuin voor op dit nieuwe seizoen en zorg goed voor het gazon. De regen, de kou en bladeren maken het zwaar voor het gazon. Maak je gazon bladvrij en geef beetje verzorging. Extra bezaaiing en een maaibeurt kunnen geen kwaad. Wilde je nog graag een plant verplaatsen? Dan is dit ook hét seizoen om dit te doen. Ook gaan nu al de bloembollen de grond in voor het komende voorjaar. In de moestuin groeit en bloeit nu van alles. Winterpeen, veldsla, andijvie, wortelen, bloemkool maar ook veldsla oogst je nu!

Comfort in de tuin met een prieel

Nu het vaker regent is het fijn om droog te zitten in de tuin. Een prieel biedt de perfecte gelegenheid om ook in de herfst buiten te zitten. Op deze manier is een tuin veel vaker te gebruiken door het jaar heen. Een prieel is verkrijgbaar in allerlei stijlen en formaten. Fonteyn heeft zelfs een prieel met één of twee gesloten wanden in het assortiment.

Met een prieel creëer je in een handomdraai een beschutte hoek in je tuin. Zo kun je ook in het najaar gezellig in je tuin zitten.

Ruimte voor gereedschap en tuinmeubilair

In de herfst gaat er ook veel tuinmeubilair terug naar binnen. Denk bijvoorbeeld eens aan de ligbedden, grote tuintafel en stoelen. Maar ook tuingereedschap moet droog ergens staan. Een kapschuur is hiervoor uitermate geschikt en biedt ontzettend veel ruimte. Met het uiterlijk van een blokhut én een overkapping zit je warm en droog in je eigen tuin! Er zijn ontelbaar veel verschillende kapschuren te vinden bij Fonteyn. Van een kleine tot immens grote kapschuren van prachtige houtsoorten. Een toevoeging aan een herfsttuin!

Bekijk ook

Een verbouwing in de badkamer? 7x details om rekening mee te houden

Het bad, de douche, het toilet en de meubels: grote kans dat je daar als …

Bekijk

Jouw huurwoning opknappen? 3 budget tips!

Het opknappen van een huurwoning misschien niet heel gebruikelijk. Toch is het mogelijk om met …

Bekijk

De woonkamer romantisch inrichten: zo doe je dat

Een romantisch interieur is sfeervol, zacht en heeft een luxe uitstraling. Is dit een woonstijl …

Bekijk

3 Simpele stappen om je keuken samen te stellen

De keuze tussen alle keukenstijlen en –soorten is gigantisch. Wil je een moderne of landelijke …

Bekijk