Op zoek naar een nieuwe keuken voor in je nieuwe woning? Of is jullie huidige keuken aan vervanging toe? Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken kom je ontzettend veel verschillende keukenstijlen tegen. Maar welke keuken past nu het beste bij jouw smaak of interieurstijl? Lees hier over de drie meest trendy keukenstijlen voor jouw interieur!

Geniet van de tuin in de herfst!

  • 02 november 2017

  • Door Woonhome.nl

Het seizoen is in volle gang: de blaadjes vallen van de bomen en het regent steeds vaker. Ondanks de frisse temperatuur en de natheid is het óók nu heerlijk genieten in je eigen tuin. Maak je tuin herfstklaar! Zorg ervoor dat je van de mooie herfstkleuren en het warme herfstzonnetje geniet.

Maak de tuin herfstklaar

Bereid de tuin voor op dit nieuwe seizoen en zorg goed voor het gazon. De regen, de kou en bladeren maken het zwaar voor het gazon. Maak je gazon bladvrij en geef beetje verzorging. Extra bezaaiing en een maaibeurt kunnen geen kwaad. Wilde je nog graag een plant verplaatsen? Dan is dit ook hét seizoen om dit te doen. Ook gaan nu al de bloembollen de grond in voor het komende voorjaar. In de moestuin groeit en bloeit nu van alles. Winterpeen, veldsla, andijvie, wortelen, bloemkool maar ook veldsla oogst je nu!

Comfort in de tuin met een prieel

Nu het vaker regent is het fijn om droog te zitten in de tuin. Een prieel biedt de perfecte gelegenheid om ook in de herfst buiten te zitten. Op deze manier is een tuin veel vaker te gebruiken door het jaar heen. Een prieel is verkrijgbaar in allerlei stijlen en formaten. Fonteyn heeft zelfs een prieel met één of twee gesloten wanden in het assortiment.

Met een prieel creëer je in een handomdraai een beschutte hoek in je tuin. Zo kun je ook in het najaar gezellig in je tuin zitten.

Ruimte voor gereedschap en tuinmeubilair

In de herfst gaat er ook veel tuinmeubilair terug naar binnen. Denk bijvoorbeeld eens aan de ligbedden, grote tuintafel en stoelen. Maar ook tuingereedschap moet droog ergens staan. Een kapschuur is hiervoor uitermate geschikt en biedt ontzettend veel ruimte. Met het uiterlijk van een blokhut én een overkapping zit je warm en droog in je eigen tuin! Er zijn ontelbaar veel verschillende kapschuren te vinden bij Fonteyn. Van een kleine tot immens grote kapschuren van prachtige houtsoorten. Een toevoeging aan een herfsttuin!

Bekijk ook

Met deze woonaccessoires fleur je budgetvriendelijk elke ruimte op

Een fris en nieuw interieur: dat willen we allemaal wel eens. Laat je portemonnee het …

Bekijk

Hoe bereid je je voor op een perfecte winter bbq?

In Nederland gebruiken we de BBQ voornamelijk in de zomer. Maar waarom eigenlijk? Waarom zouden …

Bekijk

Beveilig je woning met deze 3 unieke tips

Het aantal inbraken daalt gelukkig fors, maar toch vinden dagelijks (of beter gezegd: nachtelijks) tientallen inbraken plaats. …

Bekijk

Comeback van vinyl vloeren met trendy ontwerpen

Het label Houzz onderzocht in 2020 de laatste trends. En wat blijkt? Vinyl vloeren staan …

Bekijk