Geniet zo lang mogelijk van je eigen huis met een traplift in stijl!

  • 24 juli 2017

  • Door Woonhome.nl

Blijven wonen in je eigen huis wil iedereen het liefst zo lang mogelijk. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Voor minder valide mensen is zelfstandig traplopen soms heel lastig. Terwijl in de meeste huizen de bad- en slaapkamer op de eerste verdieping staat. Ook een appartement bevindt zich niet altijd op de begane grond. Dan moet je elke dag de trap op en af. Voor een helpend hand bij het traplopen is de traplift op maat de ideale uitkomst!

Blijf wonen in je eigen vertrouwde huis

Je eigen huis is waar iedereen zich het fijnst voelt. Zeker wanneer je er al jaren woont. Het huis is gevuld met persoonlijke spullen, vertrouwde geuren en geliefde meubels. Zelfs de ongemakken van het huis zoals een te smalle gang of tochtend raam voelen vertrouwd. (Zo lang mogelijk) zelfstandig blijven wonen op deze plek is dan ook voor veel mensen een streven. Dit kun je letterlijk bereiken met een traplift op maat. Want een traplift is in bijna ieder huis of appartement te installeren. Zelfs in een huis met een steile trap of die ongemakkelijke smalle gang. Trappen met één of meerdere bochten en huizen verdiepingen is ook geen belemmering voor een trapliftplaatsing.

De traplift die past bij jouw huis en wensen

De wensen en eisen van de bewoner zijn van groot belang. Zo past de traplift zich aan bochten en hoogtes van de trap goed aan. Maar ook de uitstraling van de traplift is belangrijk. De traplift is helemaal bij het interieur en de huidige trap uit te kiezen. Een strakke zwarte traplift voor in een modern interieur. Een mooie luxe stoel met leren bekleding. Een snelle traplift voor de snelheidsduivels. Of een stille traplift voor in een gehorig appartement.

Maar er zijn nóg meer functionele en esthetische mogelijkheden voor trapliften. Zoals een meedraaiende stoel die ideaal is in bochten. Het kiezen van je eigen favoriete bekleding die past bij het interieur. Een parkeerbocht laten plaatsen. En een noodstop en obstakeldetectie functie.

Alles op je gemak: kies de tapliftleverancier die bij jouw wensen past!

In maar liefst vier stappen vind jij de ideale traplift voor in huis. Op Traplift Wijzer ontvang je vrijblijvend offertes van meerdere leveranciers van trapliften. Deze leveranciers bevinden zich in jouw regio en zijn gespecialiseerd in het plaatsen van trapliften. Selecteer een leverancier, merk en fabrikant zoals Handicare (Freelift), Stannah, ThyssenKrupp of meerdere via de website.

Via de website geef je aan of je een traplift wilt kopen of huren. Er zitten veel voor- en nadelen aan het kopen en huren van een traplift. Het huren is interessant voor een periode korter dan 3 jaar. Of wanneer je niet in één keer veel geld wilt uitgegeven. Het railsysteem kun je alleen kopen en niet huren. Dus is de traplift voor langer dan 3 jaar? Dan is het kopen van een traplift de beste optie.

Is huren of het kopen van een nieuwe traplift geen optie? Dan zijn er zelfs mogelijkheden voor een tweedehands traplift.

Wat zijn de kosten van een traplift?

Het kostenplaatje van een traplift in huis is niet geheel onbelangrijk. Vergoed de verzekering een traplift in huis? Of is er een subsidie regeling? In sommige gevallen is het mogelijk om een subsidie of vergoeding te ontvangen voor een traplift. Op de website van Traplift Wijzer vind je de prijsindicatie voor drie verschillende type trapliften.

Bekijk ook

Hét perfecte plaatje op jouw bed: de leukste dekbedovertrekken

Van een exotische tijger, een rustgevend vergezicht of een trendy patroon. Er zijn ontzettend veel …

Bekijk

Een schattige tafel genaamd Bambi

Caroline Olsson, een Noorse productdesigner, heeft twee tafels in één ontworpen. Haar tafel met de …

Bekijk

Decoreer jouw interieur met deze blauwe woonaccessoires

Blauw is weer terug van weggeweest. Lichtblauw, donkerblauw maar ook bijzondere blauwtinten. Denk bijvoorbeeld aan …

Bekijk

Vloertegels die naadloos in je interieur passen

Een nieuwe badkamervloer geeft direct een frisse uitstraling aan je woning. Er zijn talloze keuzes …

Bekijk