Genieten doe je buiten, met volle teugen en extra ruimte!

  • 23 juli 2017

  • Door Woonhome.nl

Wat heerlijk zou het zijn als je altijd buiten kan genieten. Van je tuin, van het weer en van het leven. Met een veranda is het mogelijk. Of je nou buiten wilt werken, wilt hobbyen of gewoon wilt ontspannen. Brouwers Buitenleven geeft je een eerlijk product waar je jarenlang plezier van hebt. Het bedrijf is ontstaan vanuit pure passie en dat merk je als klant.

Voordeel van veranda: altijd genieten

Het liefst wil je het hele jaar buiten genieten. Niet alleen barbecuen als het droog en warm is, maar ook als het minder mooi weer is. met een veranda kan je al vanaf maart tot in de winter buiten eten. Lang natafelen, eventueel met een vuurkorf of terrasverwarming en een lekker glaasje wijn. Kook je graag? Ook dat kan buiten! Dankzij de overkapping blijf niet alleen jij droog, maar ook de meubels die je buiten hebt staan. Daardoor gaan ze veel langer mee. En over lang meegaan gesproken: de veranda’s die Brouwers Buitenleven maakt, zijn van duurzame materialen. Handgemaakt en van duurzame materialen. Brouwers Buitenleven bouwt een veranda geheel naar jouw wensen. Ideaal!

Over Brouwers Buitenleven

Michael de eigenaar van Michael Brouwers, is zijn bedrijf begonnen vanuit zijn passie: hout. Hij hou(d)t van het traditionele, Hollandse vakmanschap en het bouwen van oplossingen die jou jarenlang blij maken. Michal adviseert je, ook over vergunningen. Meestal kan je vergunningsvrij bouwen en bij twijfel heeft Michael het verlossende antwoord! Omdat Brouwers Buitenleven alles met de hand maakt, kan je je eigen veranda bedenken. Jouw ideeën vertaalt hij naar de daadwerkelijke veranda!

 

Een veranda verveelt nooit

Heb je soms wat extra ruimte nodig? Bijvoorbeeld voor je hobby, je werk of simpelweg als berging? Michael maakt geweldige veranda’s met een aanbouw als een schuur of tuinhuis. Je hoeft er natuurlijk niet per se bezig te zijn, je kan het ook heel goed gebruiken als extra leefruimte. Het leuke is dat je dan weer een ruimte hebt om in te richten! Wat dacht je van een mooi houten tuinhuis met een landelijke inrichting? Een houten tafel, een robuuste kast, spijlenstoeltjes en een wollen kleed. Of juist witte, strakke meubelen voor een modern interieur? Scandinavisch is ook zeker een mooie optie: grijs-groen, zachtroze, lichtgrijs en dat in combinatie met witte kuipstoelen en lichte houten meubels. Jeuken je handen al bij het bedenken van de inrichting voor je buitenhuisje?

Extra mogelijkheden om te genieten

Wil je meer dan ‘alleen’ een veranda en extra leefruimte? Nog beter kunnen ontspannen dan alleen buiten eten en koken en je hobby uitvoeren? Het is bij Brouwers Buitenleven zelfs mogelijk een hottub te laten plaatsen. Ultiem ontspannen! Kan je daar wel wat extra privacy bij gebruiken? Dan timmert Michael ook gerust de schutting voor je tuin.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw droom? Michael bouwt alle veranda’s, schuren, schuttingen en meer voor je op maat. Kijk op brouwersbuitenleven.nl!

Bekijk ook

Zonnepanelen: hoeveel kan je hiermee op jaarbasis besparen?

Steeds meer huishoudens kiezen voor zonnepanelen op het dak. Wist je dat zonnepanelen een rendement …

Bekijk

Schakel nu over op LED-dimmers van deze merken!

Sfeerverlichting in huis zorgt voor het ultieme gevoel van gezelligheid. Zeker met gedimd licht bepaal …

Bekijk

5x Tips voor de aanschaf van een compacte airco

Diverse kamers in huis zijn op hete zomerdagen ontzettend warm. Vooral zolders en kamers met …

Bekijk

De beste tips om thuis sporten makkelijker en leuker te maken

Ben jij niet dol op de sportschool en vind je hardlopen ook niks? Of werk …

Bekijk