Gratis kaartjes voor de vt wonen&design beurs

Door:
12mode

15 september 2017

Yes! De vt wonen&design beurs vindt binnenkort weer plaats in de Amsterdam RAI. Op dit grootste woonevenement van Nederland vind je de mooiste meubelmerken, beste woonexperts, nieuwste designs en de meest verrassende interieurtrends. Kortom alles wat je moet ontdekken op het gebied van wonen!

Gratis kaartjes voor de vt wonen&design beurs?

Wil je gratis kaartjes voor de vt wonen&design beurs ontvangen? Maak dan een afspraak op de beursstand van Mandemakers Keukens. Hiermee ontvang je twee gratis toegangskaarten t.w.v. €33. De vt wonen&design beurs is van van dinsdag 3 september t/m zondag 8 oktober. Er zijn een beperkt aantal kaartjes, wees er dus snel bij!

Ontdek de vtwonen keukens!

Op de stand van Mandemakers vind je onder andere de vtwonen keukens. Twee prachtige keukens die zijn ontworpen op dé trends van nu: de vtwonen Oak en White. Zowel de vorm als de kleuren en materialen van beide trendy keukens kun je naar jouw wens mixen en matchen. De vtwonen keukens zijn exclusief verkrijgbaar bij Mandemakers Keukens en te bekijken op beursstand van Mandemakers Keukens.

Wat houdt een afspraak in?

Tijdens de afspraak op de beurs maak je kennis met de nieuwste keukencollectie van Mandemakers Keukens. Onder het genot van een culinair hapje en drankje kijken woon- en keukenadviseurs samen met jou naar de eindeloze mogelijkheden op keukengebied. Daarnaast krijg je advies op maat en ontdek je de nieuwste keukentrends. Maak dus snel een afspraak op de vt wonen&design beurs!

Bekijk ook

Warning: deze website maakt hebberig!

Als je je huis inricht, weet je vaak wel wat voor bank of eettafel je …

Bekijk

100% ambachtelijke tafels

Table du Sud is een familiebedrijf. De broers Teun en Evert Antonissen maakten in 2014 …

Bekijk

Meubels voor een veelzijdige landelijke interieurstijl

Een interieur past bij je persoonlijkheid. De één wil alles strak en georganiseerd inrichten. Terwijl …

Bekijk

Persoonlijke muurstickers voor iedereen en elke ruimte

Vind je dat de muren in de slaapkamer van je kids vrolijker kunnen? Kan het …

Bekijk