Gratis kaartjes voor de vt wonen&design beurs

  • 15 september 2017

  • Door Woonhome

Yes! De vt wonen&design beurs vindt binnenkort weer plaats in de Amsterdam RAI. Op dit grootste woonevenement van Nederland vind je de mooiste meubelmerken, beste woonexperts, nieuwste designs en de meest verrassende interieurtrends. Kortom alles wat je moet ontdekken op het gebied van wonen!

Gratis kaartjes voor de vt wonen&design beurs?

Wil je gratis kaartjes voor de vt wonen&design beurs ontvangen? Maak dan een afspraak op de beursstand van Mandemakers Keukens. Hiermee ontvang je twee gratis toegangskaarten t.w.v. €33. De vt wonen&design beurs is van van dinsdag 3 september t/m zondag 8 oktober. Er zijn een beperkt aantal kaartjes, wees er dus snel bij!

Ontdek de vtwonen keukens!

Op de stand van Mandemakers vind je onder andere de vtwonen keukens. Twee prachtige keukens die zijn ontworpen op dé trends van nu: de vtwonen Oak en White. Zowel de vorm als de kleuren en materialen van beide trendy keukens kun je naar jouw wens mixen en matchen. De vtwonen keukens zijn exclusief verkrijgbaar bij Mandemakers Keukens en te bekijken op beursstand van Mandemakers Keukens.

VT-wonen en design beurs

Wat houdt een afspraak in?

Tijdens de afspraak op de beurs maak je kennis met de nieuwste keukencollectie van Mandemakers Keukens. Onder het genot van een culinair hapje en drankje kijken woon- en keukenadviseurs samen met jou naar de eindeloze mogelijkheden op keukengebied. Daarnaast krijg je advies op maat en ontdek je de nieuwste keukentrends. Maak dus snel een afspraak op de vt wonen&design beurs!

Bekijk ook

De kubusbank (Bank 430) van Jan des Bouvrie

Als je aan één bekende Nederlandse interieurontwerper denkt, denk je natuurlijk aan Jan des Bouvrie. …

Bekijk

Binnenkort een verhuizing regelen? Lees deze tips!

Na het zetten van je handtekening bij de notaris of de woningbouwvereniging kun je vast …

Bekijk

Met deze tips kies je in een handomdraai de beste raamdecoratie

Elke kamer is anders. Elk raam is anders. Elke soort raamdecoratie moet dus ook anders …

Bekijk

3x essentiële lampen voor in jouw keuken

Kook jij al uitgebreid heerlijk verfijnde gerechten in jouw droomkeuken? Ben je een liefhebber van …

Bekijk