Haal de zomer in huis met een hangstoel voor binnen

  • 15 oktober 2016

  • Door Woonhome.nl

De warmste maanden van het jaar liggen officieel achter ons. Gelukkig is er niets dat ons belet om de zomer in huis nog even vast te houden. Met een hangstoel binnen hoef je niet per se op het vliegtuig te stappen om een vakantiegevoel op te roepen. Het ligt binnen handbereik!

woonhome-binnenhangmat-binnen-hangmat

Haal de zomer binnen met een hangmat

Hangstoelen tegen heimwee

Zonnige foto’s van mooie plekjes over de hele wereld met parelwitte stranden en tropische palmbomen. Het leven is compleet. Met dank aan Facebook, Instagram en andere social media zie je deze beelden  bij tijd en wijle voorbijkomen, terwijl jij aan het werk bent. Gelukkig kun je nu ook in Nederland net zo warm en chill genieten in een hangmat. Namelijk met een hangmat, hangstoel of een relaxte terrasstoel in je living. Dit koude najaar was nooit eerder zo stijlvol. Bovendien is er keuze is er genoeg. Een hangstoel is voor één persoon. En ook een hangstoel lounger voor twee personen (of royaal alleen)! Verwarming op standje sambal en genieten maar!

“Vasthouden van het gevoel van vakantie is steeds makkelijker. Veelal gebruik je hangstoelen buiten, maar hang deze stoelen ook vooral binnen. Met een haak in het plafond en genieten maar (van je vakantiefoto’s bijvoorbeeld).”

woonhome-hangmat-hang-mat-voor-binnen

Haal de zomer binnen met een hangmat

Hangstoel voor het zomergevoel

Vaak denken we bij een hangstoel aan felle kleuren. Maar dat hoeft niet. Gedekte kleuren zijn wellicht meer passend voor binnen. Denk aan zwart of (gebroken) wit. Natuurlijk is je hangstoel buiten te gebruiken. Of onder je balkon of op vakantie. Met een paar haken en een stuk touw ben je flexibel en verplaats je je hangstoel in een handomdraai. Het grote genieten kan beginnen. Luilak hangmatten en hangstoelen heeft zeker een groot aantal mooie hangstoelen en wellicht belangrijker; tips and trics bij het kiezen en bevestigen van je keuze. Sinterklaas en kerst staan voor de deur. Is dit niet het ultieme cadeau voor je partner, collega of gewoon voor jezelf?

Bekijk ook

Top 5 cadeaus voor kinderen

Wat kan ik mijn kinderen cadeau geven? Dat is een vraag die de afgelopen tijd …

Bekijk

9x tips: Zoek de juiste raambekleding

De juiste raambekleding vinden voor in huis is een uitdaging. Er zijn veel verschillende soorten …

Bekijk

Traplift in huis: langer thuis wonen voor senioren

Een traplift in huis is dé manier voor senioren om langer thuis te blijven wonen. …

Bekijk

Inspiratie: de vintage inrichting van een huis in L.A.

Deze zomer waren we in Californië en hebben we in een hotel, tent, bungalow en …

Bekijk