Happy Vintage: de gelukkigste plek voor vintage lovers

  • 29 februari 2016

  • Door Woonhome.nl

Van weddingplanner tot webshop; Joske (creatieve duizendpoot) deed het met Happy Vintage. De laatste bruiloft die ze organiseerde was voor vrienden. Die wilden alles met vintage decoratie; een klus die Joske met liefde op zich nam want ze is gek op vintage. Al zolang ze zich kan herinneren is ze te vinden in kringloopwinkels en knapt ze meubels op.

woonhome-vintage-meubels-romantisch-industrieel-meubel

Happy vintage meubels, industrieel en romantisch

Een feestje vol vintage spullen

Na de bruiloft bleven er een heleboel spullen over die Joske allemaal mocht houden. Happy Vintage verhuur was geboren. Wie vintage spullen nodig had voor een (bruilofts)feest kon deze huren bij Happy Vintage. Na een succesvol jaar besloot Joske uit te breiden met een webshop. In deze shop vind je unieke vintage spullen met een eigen verhaal.

woonhome-Alles-voor-vintage-meubels-verhuur-verkoop-workshops

Happy vintage meubels

Alles voor vintage meubels: verhuur-verkoop-workshops

De echte vintageliefhebber haalt zijn hart op bij Happy Vintage. Je kunt er items huren voor allerlei evenementen, waarbij je hulp kunt krijgen met de styling en aankleding. Maar je kunt ook een prachtig stuk op de kop tikken in de webshop. Dat gaat van heel klein (zoals deze te gekke theepot tot dit prachtige pronkstuk. En als je zin hebt om dat kastje in de gang eens onder handen te nemen volg je gewoon een workshop Milk Paint.

woonhome-DIY-milk-paint-vintage-meubels

Happy vintage meubels,

DIY’ers opgelet: milk paint voor je vintage meubels

Bij Happy Vintage kun je leren werken met Milk Paint. Een 100% natuurlijk verf waar je je meubels prachtig mee kunt opknappen. Je kiest uit 25 kleuren die je ook nog eens kunt mengen. En door verschillende verftechnieken toe te passen creëer je diverse stijlen als strak en egaal, of de romantische authentieke look. Zo weet je absoluut zeker dat je een uniek meubel creëert. Bijkomend voordeel, en niet onbelangrijk: je hoeft niet meer te schuren!

woonhome-milk-paint-The-chippy-look-vintage-meubels-authentiek

Happy vintage meubels, milk paint The chippy look

“‘The chippy look’ is één van de meeste populaire  verftechnieken met Milk Paint. Wanneer je Milk Paint aanbrengt op niet-poreuze ondergronden zal de verf op enkele plaatsen afbladderen. Dit geeft je meubel die authentieke uitstraling.”

Woonhome-vintage-geluk-vind-je-hier

Happy vintage, vind hier je geluk

Vintage geluk vind je hier

Happy Vintage is echt een winkel waar je blij van wordt; Joske maakt er een sport van om alleen maar spullen in te kopen waar zij zelf blij van wordt. En jij dus ook!

Bekijk ook

Oma, mag ik jouw schemerlamp?

Oude ‘omalampen’ zijn eigenlijk te schattig voor woorden. Mooie, peervormige lampenkappen met bloementjesprints en franjes op …

Bekijk

Kies je een schommelbank of tuinbank in je tuin?

Eigenlijk zou elke voor- of achtertuin één van de twee moeten hebben; een tuin- of …

Bekijk

4 tips om je muren en vloeren goed op elkaar af te stemmen

Het inrichten van een woning, begint bij muren en vloeren. Alhoewel het gemakkelijk lijkt door …

Bekijk

Smart Home; handige gadgets die iedereen zou moeten hebben

De smart TV, de slimme thermostaat en de slimme rookmelder; Allemaal voorbeelden van apparaten die …

Bekijk