Helemaal hip met houten jaloezieën in je woonkamer

Helemaal hip met houten jaloezieën in je woonkamer

  • 18 september 2018

  • Door Woonhome.nl

Zet één stap een woonkamer binnen en je ziet direct of iemand een heuse interieurliefhebber is. Je ziet de keuze voor een bepaalde stijl. Er heerst balans én er is nagedacht over de plaats van elk item. Jaloezieën zij erg populaire raamdecoratie in veel huishoudens. Ze geven de ruimte veel sfeer, zijn veelzijdig en op dit moment ontzettend trendy & populair. Je ziet ze in bijna alle interieurbladen en op elk hip Instagram-kanaal. We moeten toegeven, we snappen het volledig. Wij zijn namelijk ook fan!

In de ochtend geen last willen hebben van de eerste stralen zonlicht? Jaloezieën zijn dan ideaal!

In de ochtend geen last willen hebben van de eerste stralen zonlicht? Jaloezieën zijn dan ideaal!

Houten jaloezieën: veelzijdig en tijdloos

Hout, bruin, strak, staal of vintage. Tijdens het inrichten van een ruimte is het belangrijk dat je balans aanbrengt in het interieur. Want, een interieur dat in balans is zorgt voor rust en dat vinden we prettig, want we zijn al druk genoeg. Maak een keuze welke items je in je huis als eyecatcher laat uitlichten. Bepaal welke woonitems je juist tijdloos houdt. Houten jaloezieën zijn er in effen kleuren en in verschillende houttinten, ze zijn tijdloos maar toch veelzijdig.

Moderne interieurstijl met effen houten jaloezieën

Ga je voor een strakke en moderne look? Dan kies je voor houten jaloezieën in een effen kleur wit of zwart. Een witte houten jaloezie of een zwarte jaloezie is een hele stijlvolle én tijdloze oplossing. Je raakt er niet op uitgekeken op deze strakke raamdecoratie. Gelukkig maar, want houten jaloezieën gaan jaren mee!

Deze witte jaloezieën zijn toch super stijlvol?

Deze witte jaloezieën zijn toch super stijlvol?

Scandinavische of urban jungle

Jaloezieën in een houttint en een duidelijke houtnerf voegen veel gezelligheid en sfeer toe aan een ruimte. Perfect binnen een urban jungle interieur met veel groen en planten. Ook past een Jaloezie met een houtkleur perfect in een Scandinavische interieurstijl waar hout zeker een aandeel heeft. Kies je voor dat laatste? Zorg er dan voor dat de jaloezie de eyecatcher is. Geef je interieur verder effen kleuren, zonder teveel houttinten.

Houten jaloezieën gaan heel lang mee en kan je dus erg lang plezier van hebben!

Houten jaloezieën gaan heel lang mee en kan je dus erg lang plezier van hebben!

Relaxt visite ontvangen

De woonkamer is doorgaans een ruimte waarin je veel tijd doorbrengt. Het is een belangrijke ruimte waar je de visite wilt ontvangen. De woonkamer wil je dan natuurlijk wel tot in de puntjes gestyled hebben. Als je ergens houten jaloezieën wilt plaatsen, dan is het wel in de woonkamer. Ideaal als binnenzonwering en ideaal om inkijk van buiten te verminderen.

Houten jaloezieën kopen

Er zijn meerdere aanbieders voor houten jaloezieën. Een aanbieder die wij je willen aanraden is Veneta.com. Ze hebben een gratis advies- en inmeetservice en hebben kwaliteitsproducten die goed betaalbaar zijn. Veneta.com is online specialist in raamdecoratie en hoeven daardoor geen dure winkelpanden te huren. Laat je verrassen door de kwaliteit en de service!

Goede jaloezieën zorgen voor stijl en zonwering in de woonkamer!

Goede jaloezieën zorgen voor stijl en zonwering in de woonkamer!

Bekijk ook

Vakantie in eigen huis met de exotische Bromelia kamerplant

De Bromelia, de kamerplant die uit Brazilië in het wild voorkomt, staat ook wel bekend …

Bekijk

Met deze tips kies je in een handomdraai de beste raamdecoratie

Elke kamer is anders. Elk raam is anders. Elke soort raamdecoratie moet dus ook anders …

Bekijk

Zeven manieren om je huis een betaalbare make-over te geven

Na een drukke dag is er niets fijner dan thuiskomen in een aangenaam huis. Soms …

Bekijk

Zeven tips voor de beste gordijnen voor elke kamer in je huis

Gordijnen hebben een prominente aanwezigheid in elke kamer. Daarom is het een aankoop waar je …

Bekijk