Het voorjaar en de zomer op de juiste manier in huis met plisséhordeuren

  • 16 juli 2016

  • Door Woonhome.nl

-Advertorial-

Het voorjaar en de zomer is een hele fijne tijd. We trekken letterlijk van binnen naar buiten. Want met een beetje zon zitten we al gauw in onze tuin of op het balkon. Meestal houden we de tuin- of balkon deur dan op een kier of zelfs helemaal open. En ook als we binnen zitten zetten we bij warm al snel de achterdeur open. Het nadeel is dat er naast een frisse wind ook heel veel anders in je huis kan vliegen. Muggen, vliegen wespen en pollen: laten we hier nou net niet op wachten.

Nette oplossing voor de deur

Gelukkig bestaat er een makkelijke en nette oplossing met een plisséhordeur. Hiermee laat je wel frisse lucht naar binnen, maar houd je de muggen, vliegen, wespen en zelfs pollen buiten. Bovendien zijn de plisséhordeuren van tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgbaar. Ze zijn geschikt voor houten- en kunststof kozijnen, en passen in grote en smalle deuropeningen.

Voordelen van Plisséhordeuren

Een plisséhordeur biedt veel voordelen in vergelijking met andere oplossing. Zo zijn plissédeuren uitermate geschikt voor je balkon of terras. In tegenstelling tot echte hordeuren slaan de plissédeuren niet open. En dat scheelt in ruimte op je balkon. Ook voor mensen die last hebben van hooikoorts is de plisséhordeur een ware verademing. De plisséhordeur is namelijk uitgevoerd met fijn geweven gaas, waardoor pollen en zaden buiten blijven. Bij lamellen en vliegengordijnen is dit niet het geval. Bovendien heb je al gauw dat de linten en lamellen tussen te deur blijven zitten, blijven haken en beschadigen.

Plisséhordeuren bestellen

Op plissehordeurenwebshop.nl kun je heel eenvoudig in drie eenvoudige stappen een op maat gemaakte plissehordeur bestellen. Daarbij selecteer je eenvoudig de eigenschappen, zoals handgrepen, powertape, frame- en gaaskleur voor je favoriete plisséhordeur.

Bekijk ook

Verduurzaam eenvoudig en snel je huis

De filosofie van de webshop Mijnwoningduurzaam.nl is een simpele: de producten kun je allemaal zelf …

Bekijk

Stijlen combineren in de slaapkamer: Klassiek met een Scandinavisch tintje!

De slaapkamer is naast een functionele ruimte ook een ruimte die we graag sfeervol inrichten. …

Bekijk

Balkon inspiratie: 4  tips om je balkon in te richten 

Het is lente! En dat merken we niet alleen aan de bloesem in de bomen, …

Bekijk

Tips voor het vervangen van een zonneschermdoek

In de winter denk je niet snel aan het zomerklaar maken van je tuin. Toch …

Bekijk