Het voorjaar en de zomer op de juiste manier in huis met plisséhordeuren

  • 16 juli 2016

  • Door Woonhome.nl

-Advertorial-

Het voorjaar en de zomer is een hele fijne tijd. We trekken letterlijk van binnen naar buiten. Want met een beetje zon zitten we al gauw in onze tuin of op het balkon. Meestal houden we de tuin- of balkon deur dan op een kier of zelfs helemaal open. En ook als we binnen zitten zetten we bij warm al snel de achterdeur open. Het nadeel is dat er naast een frisse wind ook heel veel anders in je huis kan vliegen. Muggen, vliegen wespen en pollen: laten we hier nou net niet op wachten.

Nette oplossing voor de deur

Gelukkig bestaat er een makkelijke en nette oplossing met een plisséhordeur. Hiermee laat je wel frisse lucht naar binnen, maar houd je de muggen, vliegen, wespen en zelfs pollen buiten. Bovendien zijn de plisséhordeuren van tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgbaar. Ze zijn geschikt voor houten- en kunststof kozijnen, en passen in grote en smalle deuropeningen.

Voordelen van Plisséhordeuren

Een plisséhordeur biedt veel voordelen in vergelijking met andere oplossing. Zo zijn plissédeuren uitermate geschikt voor je balkon of terras. In tegenstelling tot echte hordeuren slaan de plissédeuren niet open. En dat scheelt in ruimte op je balkon. Ook voor mensen die last hebben van hooikoorts is de plisséhordeur een ware verademing. De plisséhordeur is namelijk uitgevoerd met fijn geweven gaas, waardoor pollen en zaden buiten blijven. Bij lamellen en vliegengordijnen is dit niet het geval. Bovendien heb je al gauw dat de linten en lamellen tussen te deur blijven zitten, blijven haken en beschadigen.

Plisséhordeuren bestellen

Op plissehordeurenwebshop.nl kun je heel eenvoudig in drie eenvoudige stappen een op maat gemaakte plissehordeur bestellen. Daarbij selecteer je eenvoudig de eigenschappen, zoals handgrepen, powertape, frame- en gaaskleur voor je favoriete plisséhordeur.

Bekijk ook

Nieuwe 2020 voorjaarscollectie IKEA: fris en natuurlijk

Geïnspireerd door én met respect voor de natuur. IKEA wil met de nieuwste 2020 voorjaarscollectie …

Bekijk

Verbouwen in eigen huis: 3 tips

Een nieuw huis op het oog? Of is jouw huidige huis toe aan een verbouwing? …

Bekijk

Duurzaam douglas hout is de nieuwe trend als vervanger van steigerhout

Je kan er niet omheen: houten loungeset. Terrassen, balkons en tuinen staan er vol mee. …

Bekijk

Schanskorven in je tuin: dé nieuwe trend van het moment

Vind jij het ook belangrijk om met de laatste trends mee te gaan? Voor het …

Bekijk