Huis verbouwen? Deze specialisten en vakmensen heb je nodig!

Huis verbouwen? Deze specialisten en vakmensen heb je nodig!

  • 02 april 2018

  • Door Woonhome.nl

Heb je net een huis gekocht? Of overweeg je het huis te gaan verbouwen in plaats van verkopen? Dan is de grote vraag: ga je voor een uitbouw of opbouw? Een gloednieuwe keuken of een mooie verfrissing van de badkamer? Er zijn zoveel mogelijkheden en scenario’s om je huis nog mooier te maken. Bij iedere klus in huis heb je wel de juiste vakman of -vrouw nodig. Bekijk hier voor welke verbouwing of klus je specialisten nodig hebt om je te helpen.

Via Werkspot zijn vakmensen en specialisten eenvoudig op te zoeken. Ze staan gesorteerd op regio. Regio’s zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of ’s Hertogenbosch. Maar ook kleinere gemeentes zijn te vinden op Werkspot.

Zoek de juiste mensen voor je verbouwing of uitbouw

Zoek de juiste mensen voor je verbouwing of uitbouw

Aannemer voor een uitbouw of opbouw

Een aanbouw, uitbouw of opbouw zijn uitdagende klussen. Zo moet men bestaande bouw soms slopen. Een fundering of heiwerk moet bestand zijn tegen de verbouwing. Maar ook de isolatie, leidingwerk en elektriciteit is van belang. Kortom, een goede aannemer voor een uitbouw neemt veel werk uit je handen. Een goede aannemer heeft de nodige vakkennis en de juiste contacten voor de klussen. Heb je maar voor een gedeelte van de aanbouw of uitbouw iemand nodig? Dan kies je ervoor om bijvoorbeeld voor een timmerman of dak-specialist te gaan.

Kleine klusjes in huis? Of gewoon verhuizen? Er zijn ook klus- of verhuisbedrijven om in te huren. Deze bedrijven zijn allemaal per regio te vinden op Werkspot.

Loodgieter of installatiebedrijf voor je badkamer

Wil je de badkamer renoveren, je douche of het toilet verplaatsen? Kies dan voor een goede loodgieter of installatiebedrijf. Deze specialisten zijn noodzakelijk in situaties zoals het aanleggen van vloerverwarming. Maar ook het verplaatsen van een toilet, kranen of een douche is een klus voor een specialist. Dit bespaart lekkages achteraf! Vakmensen zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van sanitair zoals een douche of bad. Of wil je graag de badkamer laten betegelen? Kies dan een tegelzetter.

Ga je de tuin of het terras verbouwen? Kies dan voor een hovenier of stratenmaker.

Na een mooie renovatie gaat je badkamer weer schijnen zoals deze!

Na een mooie renovatie gaat je badkamer weer schijnen zoals deze!

Keukenmonteur voor het plaatsen van een nieuwe keuken

Heb jij dé droomkeuken gevonden? En ben je nu op zoek naar iemand die deze keuken installeert? Bij Werkspot vind je ook keukeninstallatiebedrijven. Dit scheelt soms veel geld. Keukenmonteurs renoveren overigens ook bestaande keukens d.m.v. keukendeurtjes en nieuwe keukenbladen. Voor sommige keukens is het ook verstandig een elektricien in te schakelen. Zij leggen nieuwe groepen aan voor bijvoorbeeld een heetwaterkraan of inductieplaat. Is de koelkast kapot? Ga dan voor een witgoedmonteur.

Je kan de keuken een grote impuls geven door een kleine aanpassing zoals het keukenblad of de keukenkastjes

Je kan de keuken een grote impuls geven door een kleine aanpassing zoals het keukenblad of de keukenkastjes

Vakmensen en specialisten vinden

Er zijn vakmensen en specialisten te vinden voor iedere klus in huis die je maar bedenkt. Dus ben je zelf niet zo’n klusser of heb je geen tijd voor de klusjes? Ga dan voor een specialist via Werkspot.

Bekijk ook

Spots for the weekend: Jopenkerk in Haarlem

Van buitenaf weet je totaal niet wat je te wachten staat in de Jopenkerk. Eenmaal binnen, zul …

Bekijk

Waar je aan moet denken bij het kiezen van een oppas

Je hebt je eerste kindje en binnenkort mag je weer aan het werk. Voordat je …

Bekijk

Foto's gebruiken als decoratie in je interieur

Heb je tientallen leuke foto’s in huis liggen van je favoriete vakantie, mooie momenten of …

Bekijk

3x Bijzondere hangtoiletten voor in jouw toilet of badkamer

Een hangtoilet is onmisbaar in een moderne badkamer. Ben jij van plan de badkamer of …

Bekijk