Huisdieren en dierenvoeding: bewaar het netjes en geordend!

Huisdieren en dierenvoeding: bewaar het netjes en geordend!

  • 17 januari 2019

  • Door Woonhome.nl

Een groot deel van Nederland heeft een huisdier thuis. Van honden, katten en konijnen tot hamsters en cavia’s. Een huisdier brengt gezelligheid, levendigheid maar het is ook een hele verantwoordelijkheid. Een huisdier heeft zorg, aandacht en voeding nodig. Van kooien, manden, hondenspeeltjes tot de beste voeding en medicijnen. Maar hoe bewaar je alles zo netjes mogelijk? Want het oogt niet gezellig en geordend wanneer je zakken hondenvoer, kattenvoer of parkietzaad hebt rond staan.

Een huisdier zorgt voor gezelligheid

Een huisdier zorgt voor gezelligheid.

Orden de dierenvoeding op de juiste manier

Het opbergen van dierenvoeding is niet alleen belangrijk voor het oog. Het is ook goed voor de houdbaarheid van de voeding. Dierenvoeding die open is, is minder lang houdbaar. Zorg er daarom altijd voor dat je de verpakking goed afsluit. Hierdoor komt er minder lucht bij de voeding en bederft het minder snel.

Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Een zak kattenvoer ziet er gewoon niet gezellig uit. Maar waar berg je zoveel voer in op? Gelukkig zijn er verschillende opbergboxen te vinden waarin men voeding opslaat.

Een metallic voedselcontainer valt helemaal niet meer op wanneer je al pedaalemmers in huis hebt.

Een metallic voedselcontainer valt helemaal niet meer op wanneer je al pedaalemmers in huis hebt.

#1 Voedselcontainer metallic

Wanneer je bijvoorbeeld al metallic pedaalemmers in huis hebt dan valt deze metallic voedselcontainer niet op. Een prachtige voedselcontainer die dan helemaal thuis hoort tussen alle andere opbergers. Het metallic geeft de voedselcontainer een trendy uiterlijk. Vul de container één keer met brokken en je hebt er wekenlang plezier van. Zo is de kans ook een stuk kleiner dat je per ongeluk de zak met brokken omgooit. De voedselcontainer is voorzien van een rubberen afsluitrand zodat het luchtdicht blijft. De wielen zijn ook ontzettend handig zodat je de voedselcontainer niet hoeft op te tillen.

#2 Kattengrit container

In een kattenbak ligt grit dat je zo nu en dan moet vervangen. Om dit proces gemakkelijker te maken is deze container de uitkomst. Berg kattengrit stofvrij, vochtvrij en reukloos op in deze handige container. De container is gemaakt van kunststof en is gemakkelijk in gebruik dankzij de uitschenkbare opening.

Deze container zorgt ervoor dat je kattengrit stofvrij, vochtvrij en reukloos opbergt.

Deze container zorgt ervoor dat je kattengrit stofvrij, vochtvrij en reukloos opbergt.

#3 Opbergmand

Naast dierenvoeding is er natuurlijk ook nog zoiets als verzorgingsproducten voor dieren. Denk bijvoorbeeld eens aan kammen, shampoo of speeltjes waarmee jouw dieren spelen. Deze sfeervolle opbergmand is hier perfect geschikt voor. Daarnaast is het ook een stijlvolle opbergmand die je mag laten zien!

#4 A house with a pet is called a home – Opbergbox

Ben jij ook zo’n fan van leuke teksten in het interieur? Deze super handige opbergbox heeft een pakkende tekst op de voorzijde staan. Leuk om naar te kijken en handig in gebruik. De box is doorzichtig waardoor je precies ziet hoeveel voer er nog in zit.

#5 Een katten opbergbox met opening

Een andere handige kattenvoer opbergbox is deze Moderna voorraad box. Heel gemakkelijk haal je door de opening het dagelijkse voer eruit. Door de deksel er vanaf te halen vul je de hele opbergbox bij wanneer deze weer leeg is. Kortom, alles netjes en luchtdicht opgeborgen in een fraaie opbergbox voor dierenvoeding.

Handig én onmisbaar: de opbergbox!

Zoals je ziet is het opbergen van dierenvoeding heel gemakkelijk. Het is niet alleen goed voor de houdbaarheid van de voeding maar ook voor het interieur. Met nette en sfeervolle opbergboxen maak je het interieur opgeruimd en overzichtelijk. Met meerdere bakken naast elkaar heb je voor ieder huisdier het voer netjes geordend. Dus heb jij een aantal katten en honden? Dan zijn een paar handige opbergboxen onmisbaar! Ken jij wellicht iemand met huisdieren die altijd loopt te stoeien met verpakkingen? Dan is een opbergbak voor dierenvoeding het ideale cadeau. Dankzij de vele verschillende stijlen zit er altijd wel een opbergbox tussen die past in het interieur. Niet alleen zorgt dit ervoor dat het voer netjes geordend is, maar ook creëert het rust in je huis.

Bekijk ook

Inspiratie: Babykamers met een vintage look

Het creëren van een nieuw leven betekent ook dat er een nieuw plekje in huis …

Bekijk

Een glamour bank: trendy en extravagant

Wie weet prijkt een luxury bank of stoel al een tijd op je verlanglijstje, maar …

Bekijk

Must-Have meubels voor je slaapkamer – Deel 2/6: Nachtlampjes

Stiekem breng je best veel tijd in je slaapkamer door. Niet alleen om te slapen, …

Bekijk

De beste klusmuziek, handig voor jou in één afspeellijst!

Heb je nog wat klussen in huis te doen? Houd je een grote schoonmaak? Of …

Bekijk