Huisenthuis.nl: specialist in grootmeubels

  • 23 september 2015

  • Door Woonhome.nl

Iets wat mooi is nóg mooier maken; vanuit die passie is de webshop Huisenthuis.nl geboren. De bedenkers achter dit online platform vol grootmeubels zijn Chris Kalmeijer en zijn zoon Sander. Beiden met een brede interesse in het vak, en dat zie je terug in hun uitgebreide aanbod. Of je nu op zoek bent naar meubels voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor: bij Huisenthuis.nl ben je aan het juiste ‘adres’!

woonhome-thuis-meubels-wonen-slapen-werken

Huisenthuis meubels specialist voor groot en klein

Shoppen vanuit je luie bank

Huisenthuis.nl onderscheidt zich van andere webshops door service van topniveau te leveren. Zo doen Chris en Sander er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor hun klanten. Heb je een vraag over een product? Chris en Sander staan je altijd binnen 24 uur en graag persoonlijk te woord; via een chatsessie, telefoongesprek of zelfs een bezoek aan huis. De service vertaalt zich daarnaast door in de korte levertijden van de producten van Huisenthuis.nl.

Chris: “Ruim 80% van onze collectie bezorgen wij binnen tien dagen na bestelling gratis bij onze klanten. Daarnaast bieden wij drie jaar 100% garantie en hebben klanten 30 dagen retourrecht. Klanten kunnen zelfs achteraf betalen bij ons!”

woonhome-Huisenthuis-houten-meubels-Mileto

Huisenthuis meubels, hout voor groot- en kleinmeubels

Gevonden! Een toegankelijke webshop voor toegankelijke grootmeubels

Het aanbod van Huisenthuis.nl bestaat voor het overgrote deel uit toegankelijke grootmeubels, die geschikt zijn voor een breed publiek. Deze meubels zijn onderverdeeld in de categorieën wonen, slapen en werken, maar ook badkamer en zelfs de hal krijgt aandacht. En wil je shoppen met korting? In de online outlet vind je meubels met kortingen tot wel 30%!

woonhome-kindermeubels-kinderbed-boomhutstijl-Mathy-By-Bols

Huisenthuis kindermeubels de specialist

Merken voor bijzondere meubels

Opvallend merk voor kids is Mathy by Bols, leverancier van superleuke kinderbedden in bijvoorbeeld boomhutstijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit tentbed? Hierin kan je zoon of dochter iedere dag uit kamperen! Maar ook Wandrek Kuta-D mag er zijn; een natuurlijke en duurzame kast die ieder interieur direct karakter geeft. En dit zijn slechts twee unieke woonitems van Huisenthuis.nl. Benieuwd naar de rest van alle meubels? Ga direct naar huisenthuis.nl >

woonhome-bijzondere-meubels-van-hout-kuta

Huisenthuis meubels van hout voor groot en klein

“Bijzonder: De meubels van de serie Kuta gemaakt zijn van gerecycled massief hout, soms van honderden jaren oud. Dit hout komt uit balken en kozijnen van oude gebouwen, maar ook van oude boten en treinbielzen. De verfdelen zijn zelfs nog zichtbaar. De meubels van Kuta zijn overigens alleen bij Huisenthuis.nl verkrijgbaar.”

Bekijk ook

4 Redenen om de trap te bekleden

Is jouw trap toe aan een opknapbeurt? Of zou je graag eens voor een nieuwe …

Bekijk

Genieten doe je buiten, met volle teugen en extra ruimte!

Wat heerlijk zou het zijn als je altijd buiten kan genieten. Van je tuin, van …

Bekijk

Parade Touch eXtra: Zacht is de nieuwe luxe

Haal sfeer en warmte in huis met de nieuwe tapijtcollectie Parade Touch eXtra. Door de …

Bekijk

Weg insecten! De vijf voordelen van een dubbele plissé hordeur

De temperatuur loopt in de zomer steeds meer op. Dat is hartstikke lekker maar we …

Bekijk