Infographic met onmisbare woontips!

  • 13 augustus 2017

  • Door Woonhome.nl

Dromen van wonen in een villa of groot huis, wie doet het niet? Een vrijstaand huis met veel ruimte, geen directe buren, minstens vier slaapkamers en ook zéker twee badkamers. Aan de slag met de perfecte interieurstyling, en natuurlijk een hele grote tuin. Rust en ruimte, een ideaalbeeld voor velen 

…althans, zo lijkt het! In een groot huis staan ook vaak veel kamers leeg. Ook heb je wel heel veel spullen en meubels nodig om het interieur van zo’n groot huis een beetje gezellig te stylen. Liever dus een appartement?! Een appartement is vaak ideaal gesitueerd in of vlakbij het centrum van de stad. Bovendien heeft een kleinere ruimte minder onderhoud nodig en dat betekent meer vrije tijd!

Infographic met onmisbare tips voor interieurstyling

Als je veel spullen over de jaren hebt verzameld zal het in eerste instantie niet meevallen om keuzes te maken, maar ontspullen werkt bevrijdend. Je bewaart wat je fantastisch vindt aan je interieur en daarnaast kun je jouw stijl al zichtbaar maken met drie decoratieve items. ‘Hou het simpel’ is je nieuwe mantra. BNS Crisp, de beroepsvereniging voor interieur- en vastgoedstylisten, heeft een visual laten maken met hierin onmisbare tips voor het stylen van je interieur in een appartement.

Van ontspullen tot het kiezen van de juiste kleur

Naast het ‘ontspullen’ en het afscheid nemen van meubels doe je er goed aan je te richten op een bepaalde trend en je accessoires hierop te laten aansluiten. Daarnaast zijn kleur en behang je geheime wapens. Hiermee kun je alle kanten op en kleur op de muur is redelijk makkelijk aan te passen. Een minimale investering met een maximaal effect. Heb je geen inspiratie voor een paar aantrekkelijk stukken? Stapel een paar mooie boeken op, plaats planten in artistieke potten of installeer unieke verlichting. Een greep uit de tips voor interieurstyling die je vindt in de onderstaande visual. Enjoy!

Infographic met woontips:

Bron infographic: bnscrisp.nl

Bekijk ook

Veel buiten in de zomer? Denk ook aan je huis!

Kijk jij ook zo uit naar de warme zomerdagen in eigen land? Die dagen dat …

Bekijk

Scherp en stijlvol: Met deze kook- en tafelspullen imponeer je pas écht je gasten

In elk seizoen van het jaar is het heerlijk om met vrienden of familie lang …

Bekijk

5 nieuwe tuin trends van 2019!

Het is alweer tijd om na te denken over de tuin in 2019. Wat gaan …

Bekijk

Zo maak je jouw tuinmeubels winterproof

Brrr, winter. Guur winterweer heeft niet alleen een invloed op jouw huid, ook jouw tuinmeubelen …

Bekijk