Internet en TV: de gouden combi!

  • 19 september 2017

  • Door Woonhome.nl

Voorheen hadden we allemaal een apart TV abonnement en internet abonnement. Maar tegenwoordig bestaat er iets veel beters: namelijk een Internet en TV abonnement in één. Vaak is dit ook nog eens veel goedkoper dan 2 abonnementen.

Waar moet je rekening mee houden bij de overstap?

Overstappen naar een TV en Internet abonnement in één doe je heel gemakkelijk. Let bij het overstappen wel op het volgende:

  1. Kijk je in meerdere kamers in huis TV?
  2. Gebruik je meerdere devices in huis voor internet en TV?
  3. Wat voor een type kijker ben jij? Kijk je bijvoorbeeld graag series, films of juist veel sport?

Snelheid, postcode, zenders: doe onderzoek naar het beste pakket!

Maar er zijn nog meer factoren waarop je moet letten. Denk bijvoorbeeld eens aan de postcode van jouw huis. Door de postcode te checken ontdek je welke providers er beschikbaar zijn. Bekijk hier welke providers bij jouw thuis TV en internet leveren. Hier vind je ook een overzicht waarin te zien is wat de internetsnelheid is per provider. Pakketten met een lagere snelheid zijn vaak goedkoper dan diegene met de hogere snelheid.

Dan de hoeveelheid MB’s. Vraag jij je af hoeveel MB je nodig hebt? Dit hangt af van bijvoorbeeld de aantal films die je download of dat je graag doet gamen. Met dit handige schema reken je gemakkelijk uit hoeveel je nodig hebt. Het televisiepakket van de diverse providers verschilt ook enorm. Van een standaard pakket tot een televisiepakket met HD-zenders.

Prijsstunters TV Internet abonnement

Zoals in elk type abonnementsmarkt worden er veel verschillende abonnementen aangeboden. Het is dan moeilijk om door de bomen het bos te zien. Welke provider kies je? Welk abonnement is het beste qua prijs/kwaliteitverhouding? Providers stunten regelmatig met aanbiedingen, vandaar dat het handig is om ze allemaal met elkaar te vergelijken. Dit doe je bij allesineenpakketten.nl waar alle providers en de abonnementen die ze aanbieden met elkaar vergeleken worden.

Bekijk ook

De beste klusmuziek, handig voor jou in één afspeellijst!

Heb je nog wat klussen in huis te doen? Houd je een grote schoonmaak? Of …

Bekijk

Zelf een wandkast op maat maken

Lars Fideen uit Londen heeft meubels ontwikkeld die je zelf in elkaar kunt zetten. En …

Bekijk

Duurzaam douglas hout is de nieuwe trend als vervanger van steigerhout

Je kan er niet omheen: houten loungeset. Terrassen, balkons en tuinen staan er vol mee. …

Bekijk

Resthout: weggooien of hergebruiken?

Vaak na verbouwing of een thuisproject zit je met resthout. Wat doe je daarmee? In …

Bekijk