Dit is de nieuwe Airfryer XXL van Philips met Smart Sensing

Dit is de nieuwe Airfryer XXL van Philips met Smart Sensing

  • 15 juni 2020

  • Door Woonhome

Lekker, maar ook gezond koken, is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Helemaal als je voor het hele gezin gezond wilt koken. Philips komt dit jaar dan ook met een nieuwe Airfryer. Dit XXL-model is uitgerust met een Smart Sensing-technologie. Voor een perfecte bereiding van je maaltijd; Snel en makkelijk!


Gezond eten voor het hele gezin

60% van de consumenten is ervan overtuigd dat gezonde voeding essentieel is voor je gezondheid. Maar gezond koken is niet altijd even eenvoudig. Tenslotte is het dagelijkse leven druk en iedereen in het gezin heeft z’n eigen wensen. Daarom rust Philips de nieuwe airfryer uit met een Smart Sensing-technologie. Deze slimme sensoren bepalen de temperatuur en de bereidingstijd per maaltijd. Zo zijn speciale ‘smart chef’ programma’s, bijvoorbeeld voor een hele kip, frietjes en vis. Wanneer je de ingrediënten in de hetelucht friteuse doet en het programma kiest, bepalen de sensoren de temperatuur en tijd. Dit is soms wel 1,5 keer sneller als een bereiding met de oven. De airfryer zorgt ervoor dat jouw maaltijd tot in de puntjes gaar is. Handmatig instellen is overigens ook mogelijk. Je slaat jouw favoriete maaltijd op die je de volgende keer bereid met één druk op de knop.

De XXL Airfryer kiest dus zelf de juiste instellingen aan de hand van jouw maaltijd.

De XXL Airfryer kiest dus zelf de juiste instellingen aan de hand van jouw maaltijd.

Snel en makkelijk koken

De airfryer hoef je niet voor te verwarmen. Bovendien is het mogelijk de maaltijd nog 3 minuten warm te houden. Ook fijn om te weten, het apparaat is makkelijk schoon te houden. De losse onderdelen met antiaanbaklaag doe je gewoon in de vaatwasser. Nog meer tijdwinst!

Hoe werkt koken met hete lucht?

Het principe van de Philips Airfryer is gebaseerd op koken met hete lucht. Een Airfryer blaast een unieke combinatie van snel en precies circulerende hete lucht door een voedsellade. Speciale sensoren voor een optimale temperatuurbalans. Dankzij deze techniek ook je tot 90% minder vet dan een traditionelere manier van koken! Een speciaal opvangbakje vangt het overtollige vet op. Dat voer je dus zo af.

Gezond frituren en grillen

Als je van friet en kip houdt is een hetelucht friteuse een onmisbaar apparaat in de keuken. Bereiden via de airfryer is namelijk gelijk aan frituren. Alleen gebruikt de Airfryer uitsluitend lucht. Deze manier van bereiding is veiliger en ruikt het veel minder dan wanneer je een traditionele friteuse gebruikt. Naast frituren is bakken, grillen en roosteren ook mogelijk. Elke dag iets anders eten dus!

Wat eten we vandaan? Maaltijdinspiratie voor de nieuwe Airfryer via de app

Via een hetelucht friteuse kun je dus gezond en eenvoudig koken. Maar wat eet je dan? In de gratis NutriU app van Philips doe je in een wip inspiratie op. De app bevat tot wel 1000 gerechten, inclusief foto’s, handige kooktips en zelfs boodschappenlijstjes. Maar natuurlijk kun je ook elders op internet kijken. Veel kookplezier!


Bekijk ook

Dit is de nieuwe Airfryer XXL van Philips met Smart Sensing

Lekker, maar ook gezond koken, is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Helemaal als je voor …

Bekijk