Dit is de perfecte inboedelverzekering voor studenten en starters

Dit is de perfecte inboedelverzekering voor studenten en starters

  • 02 september 2020

  • Door Woonhome

Heb je eindelijk een leuke kamer, studio of een mooi appartement gevonden? Dan zit je echt niet te wachten op lekkage, onverwachte schade of een diefstal of brand. Toch is het wel goed om hier rekening mee te houden. Tijdens een verhuizing met een grote of kleine verbouwing zit een ongeluk in een klein hoekje. En ook als student op kamers heb je kans dat je jouw waardevolle spullen beschadigt. Gelukkig is er een handige en goedkope inboedelverzekering voor studenten én starters. Deze ‘instant’  inboedelverzekering sluit je snel af online – zo vanaf je laptop of mobiel! Zelfs tijdens het verhuizen, schilderen of uitpakken.

 

Inboedelverzekering voor studenten en starters afsluiten

Je laptop, mobiele telefoon, camera of sieraden… ook als student heb je vaak al een collectie aan mooie en dierbare spullen bij elkaar gespaard. Daar moet je nu voor het eerst in je leven zelf goed op gaan letten. En dat in een nieuwe omgeving. Helaas zijn studenten en starters vaak slachtoffer van diefstal. Wist je dat je als student 30% tot 37%  meer kans hebt op een inbraak, diefstal of vandalisme? Daarnaast zijn er in Nederland ongeveer 40.000 woningbranden per jaar. Dat komt bijvoorbeeld door verouderde apparatuur of slecht onderhoud. En jammer genoeg zijn studentenhuizen vaak niet perfect onderhouden…

Stem een verzekering af op jouw wensen en situatie

Een verzekering voor het eerst afsluiten hoeft niet lastig te zijn. Sterker nog, een inboedelverzekering afsluiten is tegenwoordig makkelijker dan ooit! Bij Lemonade sluit je een inboedelverzekering direct af via de app óf website. De chatbot Maya stelt je een paar makkelijke vragen, zoals je adres en het type woning. In no-time krijg je een premieberekening voor een inboedelverzekering voor je studentenwoning. Die kan je zelf nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld een anti-diefstal of allrisk-pakket.

Inboedelverzekering voor studenten: verzeker je laptop, mobiel of fiets tegen schade of inbraak.

Inboedelverzekering voor studenten: verzeker je laptop, mobiel of fiets tegen schade of inbraak.

Muziekinstrument, meubel of televisie: De inboedelverzekering van Lemonade biedt per item een dekking tot € 5.000.

Muziekinstrument, meubel of televisie: De inboedelverzekering van Lemonade biedt per item een dekking tot € 5.000.

Inboedelverzekering voor appartement of nieuwe woning

Yes! Eindelijk verhuizen! Een nieuwe start en een eigen plekje. Al die nieuwe spullen moeten ook verzekerd zijn. Denk aan je inboedel, zoals je koffiemachine, gordijnen of lekkere hangstoel. Maar ook aan je fiets, kleding (maar ook handtassen), muziekinstrumenten en sieraden.

De inboedelverzekering van Lemonade biedt een dekking tot €5.000 euro per item, met een maximum van €200.000 in totaal. Heb je ook enkele duurdere spullen? Je kan items die meer waard zijn dan €5.000 makkelijk apart toevoegen zodat ze voor hun volledige waarde gedekt zijn. Met het anti-diefstalpakket zijn je mobieltje en fiets ook verzekerd tegen diefstal. En ben je wel eens onhandig? Met het allrisk-pakket zijn je spullen zelfs gedekt wanneer je ze per ongeluk omstoot of laat vallen.

Zo ontvang je schadevergoeding

Heb je schade geleden? Ook die geef je online door. Je weet binnen enkele minuten al waar je aan toe bent. Lemonade betaalt de reparatie of vervangingswaarde van jouw spullen. Je krijgt hiervoor de nieuwwaarde, zodat je het item kunt vervangen voor hoeveel het vandaag de dag zou kosten.Bekijk ook

‘La Peinturette’ en ‘Vintagemeubelen.be’ organiseren Vintagedagen met heuse vintage veiling!

Vintage meubels en vintage design zijn de laatste jaren uitgegroeid tot echte verzamelobjecten die met …

Bekijk

Een einde aan het gevecht met water!

Nederland heeft door de jaren heen veel geworsteld met water. Met als gevolg dat er …

Bekijk

6 tips voor jouw droomkeuken

Je hebt vast wel wat ideeën over jouw droomkeuken. Misschien wil je het liefst een …

Bekijk

Unieke creatieve PVC combinaties voor jouw vloer

De vloer in het interieur is niet alleen bepalend voor de sfeer in huis maar …

Bekijk