Je interieur inrichten? DUIN INTERIOR bundelt kennis en creativiteit

  • 11 maart 2016

  • Door Woonhome.nl

Wil je een ander kleuraccent in huis aanbrengen? Warmte, rust en harmonie in je interieur creëren? Of wil je nieuwe woonaccessoires afstemmen op meubels die je al in huis hebt staan? Voor wie met deze vragen worstelt, is DUIN INTERIOR het antwoord.

woonhome-nieuwbouw-huis-nieuwbouwhuis-inrichten-warm-interieur

Duin Interior, voor inrichten van een warm interieur

Interieurontwerper met een eigen visie in huis

Miquel van Duin, interieurontwerper uit Groningen, is van jongs af aan een duidelijke weg ingeslagen met zijn onderneming DUIN INTERIOR. Hij werkt vanuit zijn visie om een luxe stijl in een woning aan te laten sluiten op de persoonlijke behoeften van de bewoners. Bovendien heeft Miquel een bouwkundige achtergrond; ideaal voor creatieve én functionele oplossingen die naadloos bij jouw huis passen.

woonhome-interieur-ontwerp-interieurontwerp-inrichting-advies

Interieur ontwerp, advies kom naar Duin Interior

Samen een (nieuwbouw)huis inrichten

De ideale projecten voor Miquel zijn opdrachten waar bij hij van scratch af kan nadenken over de inrichting van een huis. Bij deze ‘Turn-Key’-interieurprojecten neemt hij alle taken op zich, nadat hij duidelijk alle wensen en eisen van de klant heeft besproken. Daarbij beschikt DUIN INTERIOR over een groot netwerk van specialisten, om alle wensen ook daadwerkelijk te realiseren. Zo werkt het interieurbureau samen met gespecialiseerde meubelmakers, lichtadviseurs en bedrijven voor bijzondere wandafwerking.

woonhome-totaalinrichting-voor-een-luxe-Villa

Huis inrichting luxe villa, kom naar Duin Interior

“Een bijzonder ‘Turn-key’-project waarin allerlei specialisaties samenkwamen is ‘Luxury Azure’ Dit project bestond uit de totaalinrichting van een luxe villa in Wildervank (nabij Veendam). Bij de inrichting van dit pand combineerde Miquel de stijlvolle kleuren ‘luxueus brons’ met ‘azuurblauw’. Daarbij koos hij voor unieke accessoires en plaatste hij handgemaakte salontafels uit Indonesië in het interieur, vervaardigd uit teakhouten schijfjes met een prachtige nerfstructuur. Een extra groot vloerkleed en een wand in de kleur Earth Grey maakte de kamer af. Het resultaat: een huis met een warme stijl. Precies hetgeen waar de bewoners om hadden gevraagd.”

woonhome-samen-nieuwbouwhuis-inrichten

Huis inrichten, kom naar Duin Interior

Smaakvol luxe thuisgevoel creëren

Miquel heeft een voorkeur voor bijzondere stoffen, materialen en woonmerken uit het midden- en hogere woonsegment. Wat daarbij ook niet mag ontbreken, zijn persoonlijke accessoires van bewoners.

Miquel: “Kunstobjecten, meegenomen items van een vakantie, vintage meubels en erfstukken maken een kamer helemaal af. Deze woonitems zorgen voor het ultieme thuisgevoel.”

woonhome-luxe-thuisgevoel-luxe-woonaccessoires-accessoires-stijlvol

Luxe thuis gevoel, luxe woon accessoires

“Miquel: Het belangrijkste in een interieur is rust, in combinatie met de juiste ambiance. Ik zie in elk huis mogelijkheden om een gezellige plek te maken, waar bewoners volop kunnen ontspannen.”

Bekijk ook

Manieren om je keuken energiezuiniger te maken

Wil je geld besparen in de keuken? Geen nood! Je hoeft niet direct op de …

Bekijk

Vier tips om groener en energiezuiniger te wonen

Groener en energiezuiniger wonen: het is één van de beste manieren om bij te dragen …

Bekijk

Trend: mat zwart in de badkamer

Heb jij weleens gekeken naar mat zwart badkamermeubilair? Zwart sanitair is namelijk helemaal trendy en …

Bekijk

Binnenkort een verhuizing regelen? Lees deze tips!

Na het zetten van je handtekening bij de notaris of de woningbouwvereniging kun je vast …

Bekijk