Uw keuken slim en goedkoop renoveren!

Jouw keuken slim en goedkoop renoveren!

  • 18 maart 2018

  • Door Woonhome.nl

De keuken is het hart van elke woning. Hier kom je samen met vrienden of familie om te dineren, ontbijten of voor een lekkere borrel. Het is ook dé plek om rustig een krantje te lezen, met een kop koffie en gebak. Een veel voorkomend fenomeen is de vermindering van enthousiasme over een bepaalde keukenuitstraling. Vaak resulteert dit in het renoveren van de keuken. Niet voor iedereen is dit een mogelijke oplossing door te hoge kosten of simpelweg een te kort aan ruimte. Gelukkig is er een simpelere en goedkopere manier, om nieuw leven in een keuken te blazen.

Een simpele renovatietruc voor je keuken

Door je keukendeurtjes te vervangen blaas je in één klap nieuw leven in de keuken. Dit is een vrij simpele ingreep die voor een aanzienlijk beter resultaat zorgt. Het mooie van deze ingreep is de besparing op kosten. Keukendeurtjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maar ook in verschillende materialen. Er is wel een duidelijk verschil tussen de hoogwaardige keukenkastjes en de wat lagere kwaliteit.

Nieuwe houten keukendeurtjes laten je keuken opfleuren

Nieuwe houten keukendeurtjes laten je keuken opfleuren

Het is dus een aanrader om te zoeken naar het meest hoogwaardige materiaal wanneer je voorlopig nog niet van plan bent om te verhuizen. Qua materialen kan je denken aan MDF en spaanplaat. Wat leuk is aan de spaanplaat keukendeurtjes is de mogelijkheid om ze af te werken met een matte of hoogglans laag. Daarnaast zijn de spaanplaat keukendeurtjes door hun ruwe structuur gemakkelijk om een acryl toplaag te geven. De keuze ligt uiteraard bij jezelf! Kies vooral slim om weer met plezier de keuken in te gaan.

Waar moet je op letten bij de renovatie van je keuken

De omliggende ruimte moet je zeker in gedachte houden tijdens het renoveren van je keuken. Let er op dat je geen nieuwe kleuren in je keuken gaat gebruiken die straks niet past met de rest van de ruimte. Dit is natuurlijk ook ontzettend zonde en zal mogelijk kunnen resulteren in extra kosten. Kies ook de juiste leverancier voor deze ingreep, de keukendeurtjes bij Wolters zijn wellicht een goed begin om te oriënteren.

Keukendeurtjes zijn dus zeker een belangrijk onderdeel van je keuken!

Keukendeurtjes zijn dus zeker een belangrijk onderdeel van je keuken!

Bekijk ook

Het schilderen van vintage meubels

Mensen die verhuizen, kiezen vaak in het nieuwe huis voor een nieuw interieur. Ga jij …

Bekijk

PVC vloeren als basis voor je interieur

Wil jij graag jouw interieur een geheel nieuwe uitstraling geven? Met een nieuwe vloer in …

Bekijk

Inspiratie: behangen volgens de mode van 2016

Heb jij alleen nog effen, witte muren in huis? Dan is het nu de tijd …

Bekijk

Wat is een kamersteiger?

Een kamersteiger, wat is dit eigenlijk? En voor welke klussen zet je deze eigenlijk in? …

Bekijk