Lampenserie Frame geschikt voor iedere woonstijl

  • 06 oktober 2016

  • Door Woonhome.nl

Verlichting is één van de meest essentiële items voor in je interieur. Goede verlichting is niet alleen belangrijk om te kunnen zien, het brengt ook de juiste sfeer in je kamer. Voor iedere woonstijl zijn er verschillende soorten lampen verkrijgbaar. En er zijn ook lampen die in meerdere interieurstijlen uitstekend staan. Ken je bijvoorbeeld de serie Frame van Straluma? Dit zijn lampen voor aan het plafond en aan de wand. Bovendien passen deze lampen bij iedere woonstijl. Hoe? In dit artikel lees je waarom.

woonhome-strakke-hanglamp-strak-lampen-interieur

Strakke hanglamp geschikt voor iedere woonstijl

Industriële stijl in huis

Een industriële woonstijl kenmerkt zicht door het gebruik van grove materialen zoals beton en ijzer. Het metaal waarvan het frame bij deze lampen is gemaakt, is hier onderdeel van. De hanglampen en wandlampen geven een robuuste uitstraling aan jouw woning. De zichtbare peertjes in de lamp versterken de nostalgische industriële sfeer.

woonhome-modern-stijlvol-industreel-interieur-stijl

Lamp industrieel modern en stijlvol voor iedere woonstijl

Modern woning

De lampen van Frame hebben een minimalistisch ontwerp door de strakke lijnen. Met name de zwarte modellen zijn overal mee te combineren, aangezien zwart een tijdloze kleur is. Dit maakt dat de stijlvolle lampen uitstekend in een moderne woning passen.

woonhome-strakke-wandlamp-metaal-zwart-frame

Strakke wandlamp, metaal geschikt voor iedere woonstijl

Klassiek interieur

Hoewel men bij een klassieke inrichting vaak gebruik maakt van sierlijke vormen, passen de hanglampen van Frame ook bij deze woonstijl. De beste combinatie is misschien wel de hanglamp met taps toe lopende vorm. Hierdoor heeft de lap iets weg van een ouderwetse die uitstekend bij een klassieke woonstijl past!

Landelijke interieurstijl

Bij een landelijke woonsfeer voel je vaak de rust en sfeer van het platteland. Dit zie je terug in onder andere lichte kleuren en blanke houten meubels. Een kleuraccent en een strak ontwerp staat hierbij erg mooi. Dit is precies wat de lampen van Frame geven.

woonhome-strakke-lamp-hanglamp-frame-interieur-stijl

Strakke hanglamp geschikt voor iedere interieur

Over de lampenserie Frame

De lampenserie Frame bestaat uit meerdere lampen, waaronder twee hanglampen en twee wandlampen, waarvan één lamp die je ook aan het plafondlampen kunt bevestigen. Alle lampen zijn uitgevoerd met een strak frame om de lampen heen. Tussen de frames zit geen glas, waardoor het licht rechtstreeks in de ruimte schijnt. Er zijn in totaal vier verschillende uitvoeringen, waaronder een lange hanglamp waarin meerdere lichtbronnen kunnen. De lampen zijn beschikbaar in twee kleuren: zwart en bruin.

“De lampen van Frame passen door de algemene kleuren en het strakke ontwerpen uitstekend bij ieder interieur. Heb jij al besloten in welke kamer je extra sfeer gaat creëren met deze lampen van Frame?”

Bekijk ook

Waarom kiezen voor een ronde of ovale eettafel?

In de meeste eetkamers staat een rechthoekige eettafel. Dit is praktisch en in veel gevallen …

Bekijk

Nieuwe vloer? Een aantal mogelijkheden op een rijtje!

Een vloer heeft een lange levensduur, waardoor je er behoorlijk wat jaren van kunt genieten. …

Bekijk

Inboedelverzekering, waar moet je op letten bij het afsluiten?

Een inboedelverzekering is een verzekering die bijna iedereen zeker eens in zijn leven afsluit. De …

Bekijk

12 hele handige tips voor in de tuin! Tuintips!

Lekker aan het tuinieren?! Iedereen die in de tuin bezig is, loopt wel tegen wat …

Bekijk