Maak ruimte vrij in je tuin voor deze tuinhuisjes

  • 18 april 2016

  • Door Woonhome.nl

Ook zo genoten van de eerste lentezon? Misschien ben je druk bezig geweest om de tuin weer een beetje op te ruimen zodat je er straks zorgeloos kunt zitten. Passen de kussens van de loungebank, je tuinstoelen en de fietsen nog bij jou in de schuur?

woonhome-tuinhuisje-schuindak-dakpannen-hout

Maak ruimte vrij in je tuin voor een mooi tuinhuisje

Vaak is dit het moment dat je beseft: er is niet genoeg opbergruimte in de tuin. De schuur is veel te klein voor al die spullen, je moet vaak twee dingen eruit halen voordat je kunt pakken wat je nodig hebt. Dan zijn twee opties: alles uitruimen en zorgen dat het past, of de feiten onder ogen zien. Want als je echt happy in de tuin wilt zitten weet je dat het tijd is voor optie 2: weg met die kleine schuur en zet er een mooi bouwwerk voor in de plaats.

woonhome-hout-tuinhuisje-houten-tuinhuizen-plat-dak

Maak ruimte vrij in je tuin voor een mooi tuinhuisje

Houten schuur in elk formaat

Als je dan toch rigoureus te werk gaat wil je natuurlijk dat het goed en professioneel gebeurt. Maak kennis met Van de Munckhof, een professionele bouwer, die de mooiste huisjes maakt. En ook voor een schuurtje ben je hier op de juiste plek. Je hoeft alleen maar het model te kiezen. In één oogopslag zijn de kosten bekend. En die zijn inclusief montage; dat is mooi!

Of toch maar verhuizen?

Misschien zoek je geen vervanging voor de schuur, maar heb je nu een grotere tuin? Kijk dan eens naar de tuinhuisjes. Die zijn bijna te mooi om als opbergruimte te gebruiken voor al alle barbecuespullen! Beter maak je er een hobbyruimte van, of een mancave waar je bijvoorbeeld het EK voetbal (zonder Nederland) in kunt volgen.

woonhome-tuinhuis-met-schuur

Maak ruimte vrij in je tuin voor een mooi tuinhuis met schuur

… Tuinhuisjes op maat gemaakt

Heb je het tuinhuis van je dromen gevonden, maar zou je er graag extra ramen in willen? Of een mooi gekleurd pannendak? Omdat alle huisjes in eigen beheer worden gemaakt, kun je zowat elk model laten customizen. Zelfs wanneer je zelf een huisje hebt ontworpen kun je de vakmannen inschakelen.

Welk tuinhuisje kies jij in je tuin?

Heb je geen opbergruimte nodig, maar wel een nieuwe schutting? Of wil je nu weleens je auto droog stallen? Ook dat maakt van de Munckhof mogelijk. Laat je inspireren door het mooie brede aanbod voor in jóuw tuin!

Bekijk ook

Buitenleven: Dit zijn de tuintrends van 2016

De tuin is het verlengde van ons woonhuis geworden. Het jaar 2016 belooft ons daarom …

Bekijk

De kuipstoel: onmisbare design stoelen voor de eetkamer

De populairste eetkamerstoelen op dit moment zijn toch wel de kuipstoelen. De design kuipstoel is …

Bekijk

LED-verlichting in huis: welk licht past bij jou?

Er zijn ontzettend veel verschillende lampen en soorten verlichting verkrijgbaar. Het aanbod is groot waardoor …

Bekijk

Een unieke visgraat vloer in je interieur: PVC en Parket

De visgraat vloer is weer helemaal terug van weggeweest. Een geweldige houten vloer met een …

Bekijk