Een mooie refurbished iPhone voor een goeie prijs!

Een mooie refurbished iPhone voor een goeie prijs!

  • 21 februari 2019

  • Door Woonhome.nl

Tegenwoordig is iedereen bezig met het duurzaam maken van hun huizen. Maar het is ook verstandig om veel gebruikte accessoires een tweede leven te geven. Denk hierbij eens aan je iPhone. In plaats van telkens een nieuw model te kopen, koop je een refurbished iphone. Lees  meer hoe je zo op een duurzame én voordelige manier een iPhone koopt.

Een refurbished iPhone is zo goed als nieuw en biedt veel voordelen.

Een gereviseerde iPhone is zo goed als nieuw en biedt veel voordelen.

Waarom een Refurbished iPhone?

Als je overweegt om een nieuwe iPhone aan te schaffen dan is een Refurbished (ook wel gereviseerde) iPhone een goede optie. Dit scheelt niet alleen in de portemonnee maar het is ook beter voor het milieu. Er hoeft immers geen nieuwe iPhone geproduceerd te worden. Een gereviseerde iPhone heeft veel voordelen ten opzichte van een tweedehands model. Een Refurbished model is namelijk helemaal nagelopen en in orde gemaakt. Hierdoor is de iPhone zo goed als nieuw. Zo zet men er een nieuwe accu in zodat de telefoon weer net zolang meegaat als een nieuw model. Een ander belangrijk voordeel is de garantie die je krijgt op een Refurbished model. Dit krijg je niet op een tweedehands iPhone.

Een Refurbished iPhone is op 20 punten helemaal nagelopen en in orde gemaakt.

Een Refurbished iPhone is op 20 punten helemaal nagelopen en in orde gemaakt.

Refurbished is de juiste keuze voor een beter milieu

Een ander belangrijk voordeel is dat je met een gereviseerd model een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Het is een duurzame oplossing voor het verkrijgen van een nieuwe telefoon. Hierdoor is een ouder iPhonemodel nog steeds interessant om aan te schaffen.

Voor een voordelige prijs, koop je een van de nieuwste iPhone modellen.

Voor een voordelige prijs, koop je een van de nieuwste iPhone modellen.

iPhone 7

Ben jij niet perse op zoek naar het allernieuwste model? Maar wil je graag een iPhone die niet onderdoet aan het nieuwste model? Dan is de iPhone 7 de perfecte keuze. Met een gereviseerde iPhone 7 betaal je niet de hoofdprijs maar heb je wel een telefoon helemaal van deze tijd. Een refurbished iphone7 is op zeker 20 belangrijke punten nagelopen. Zo weten zij, en jij, zeker dat de iPhone perfect werkt. Vergeleken de nieuwprijs van een iPhone 7 koop je een Refurbished iPhone 7 zeker voor een zeer voordelige prijs.

Bekijk ook

Creëer het beste thuiskantoor met deze tips

Thuiswerken is soms fijn maar ook een uitdaging. Vaak heb je niet dezelfde voorzieningen voor …

Bekijk

Een mooie refurbished iPhone voor een goeie prijs!

Tegenwoordig is iedereen bezig met het duurzaam maken van hun huizen. Maar het is ook …

Bekijk