Muurstickers met een mooie boodschap voor je interieur

  • 27 juli 2016

  • Door Woonhome.nl

Muurstickers zijn een ideale manier om een saaie wand, deur of tuinafscheiding op te fleuren. Bovendien zijn muurstickers super flexibel in gebruik. Zo kun je de stickers eenvoudig weer verwijderen. Én je kan van alles op deze stickers laten drukken. Van een patroon in de stijl van je interieur tot aan sfeervolle afbeelding als decoratie. En van romantische teksten tot aan persoonlijke foto’s…

woonhome-muurstickers-creatief-interieur

Muurstickers voor een creatief interieur

Persoonlijke foto’s aan de muur

Foto’s van je trouwdag, een verre reis of de geboorte van je kind. Hoe persoonlijk wil je het hebben aan de muur? Met muurstickers is het mogelijk om deze foto’s allemaal aan je muur te bewaren en deze momenten opnieuw te beleven. Maak bijvoorbeeld op de studeerkamer een leuke ‘photo wall’ met een collage van foto’s van vroeger. Of print op de wand van je hal een vullende afbeelding van een groepsfoto van je familie.

woonhome-aankleding-trouwlocatie-muurstickers

Muurstickers, aankleding van de trouw locatie

(Tip) Muurstickers: origineel voor jouw trouwfeest!

Meestal bestaat de trouwdecoratie van een zaal uit bloemen en slingers. Maar wil je je locatie op een echt originele manier opleuken, denk dan aan muurstickers. Decoreer de muren van de trouwzaal met foto’s uit de oude doos van je gasten. Decoreer zelfs de dansvloer met liefdevolle spreuken. Of maak gebruik van een bestaand item; de ‘Liefde is’ striptekeningetjes in de ontvangstzaal.

woonhome-muurstickers-kamer-persoonlijk

Muurstickers, voor elke kamer met een mooie boodschap

Advies voor je muursticker

Wil je er zeker van zijn dat de afbeelding op je muursticker er helemaal mooi en goed op komt? Vraag dan om advies bij de online drukkerij Reclameland. Zij zijn gespecialiseerd in alles wat met drukken en bedrukken te maken. Zij werken met een team van experts die je kosteloos van advies dienen en waaraan je al je vragen kan voorleggen. Je bent helemaal niet verplicht om direct bij hen te bestellen, maar je weet dan in ieder geval wel wat de mogelijkheden zijn voor je (trouw)stickers aan de muur!

Bekijk ook

Slimme trucs tegen inbraak in je tuinontwerp

De meeste mensen weten tegenwoordig wel welke trucs je kunt toepassen in je woning om …

Bekijk

Kerstboom posters: super origineel en heel praktisch!

Charlotte vroeg ons gisteren op Facebook waar de kerstboomposter te koop is die we hadden …

Bekijk

Terugblik: 5 meest populaire woonitems van 2016 (en inspiratie voor 2017!)

De woontrends en musthaves voor 2017 komen nog aan bod, maar ook het afgelopen jaar …

Bekijk

Prachtige ambachtelijke Tibetaanse tapijten in beeld

Een heerlijk filmportret om je werkweek zonder stress mee te beginnen! Pasang Wangchuk uit de …

Bekijk