Muurstickers met een mooie boodschap voor je interieur

  • 27 juli 2016

  • Door Woonhome.nl

Muurstickers zijn een ideale manier om een saaie wand, deur of tuinafscheiding op te fleuren. Bovendien zijn muurstickers super flexibel in gebruik. Zo kun je de stickers eenvoudig weer verwijderen. Én je kan van alles op deze stickers laten drukken. Van een patroon in de stijl van je interieur tot aan sfeervolle afbeelding als decoratie. En van romantische teksten tot aan persoonlijke foto’s…

woonhome-muurstickers-creatief-interieur

Muurstickers voor een creatief interieur

Persoonlijke foto’s aan de muur

Foto’s van je trouwdag, een verre reis of de geboorte van je kind. Hoe persoonlijk wil je het hebben aan de muur? Met muurstickers is het mogelijk om deze foto’s allemaal aan je muur te bewaren en deze momenten opnieuw te beleven. Maak bijvoorbeeld op de studeerkamer een leuke ‘photo wall’ met een collage van foto’s van vroeger. Of print op de wand van je hal een vullende afbeelding van een groepsfoto van je familie.

woonhome-aankleding-trouwlocatie-muurstickers

Muurstickers, aankleding van de trouw locatie

(Tip) Muurstickers: origineel voor jouw trouwfeest!

Meestal bestaat de trouwdecoratie van een zaal uit bloemen en slingers. Maar wil je je locatie op een echt originele manier opleuken, denk dan aan muurstickers. Decoreer de muren van de trouwzaal met foto’s uit de oude doos van je gasten. Decoreer zelfs de dansvloer met liefdevolle spreuken. Of maak gebruik van een bestaand item; de ‘Liefde is’ striptekeningetjes in de ontvangstzaal.

woonhome-muurstickers-kamer-persoonlijk

Muurstickers, voor elke kamer met een mooie boodschap

Advies voor je muursticker

Wil je er zeker van zijn dat de afbeelding op je muursticker er helemaal mooi en goed op komt? Vraag dan om advies bij de online drukkerij Reclameland. Zij zijn gespecialiseerd in alles wat met drukken en bedrukken te maken. Zij werken met een team van experts die je kosteloos van advies dienen en waaraan je al je vragen kan voorleggen. Je bent helemaal niet verplicht om direct bij hen te bestellen, maar je weet dan in ieder geval wel wat de mogelijkheden zijn voor je (trouw)stickers aan de muur!

Bekijk ook

De perfecte geur voor je interieur!

Thuis is niet alleen de plek waar je meubels staan, het is de plek waar …

Bekijk

Alles zorgeloos verhuizen naar het buitenland

Ga jij verhuizen naar het buitenland? Dan is het zaak om een verhuisbedrijf in de …

Bekijk

LED-verlichting: van het kastje naar de… tuin!

De tijden waarin we alleen maar kil en koud LED-licht hadden zijn allang voorbij! Tegenwoordig …

Bekijk

Badkamer inrichten? Kies de mooiste wastafel meubels

De badkamer is een ruimte in huis waar comfort ontzettend belangrijk is. Een badkamer moet …

Bekijk