Nieuwe dakramen voor een gezond leefklimaat

Nieuwe dakramen voor een gezond leefklimaat

  • 07 december 2019

  • Door Woonhome.nl

Wist je dat het plaatsen van nieuwe dakramen kan bijdragen aan een gezonder leefklimaat? Dit is dus een belangrijke reden om je erin te verdiepen! Hieronder vertellen we er graag meer over.

Dakramen van VELUX

We willen eerst benadrukken dat niet alle dakramen ineens een positieve invloed hebben op het leefklimaat. Voor dit gunstige effect moet je echt kiezen voor producen van hoge kwaliteit. Met de nieuwe generatie dakramen van VELUX zit je in ieder geval goed! Al helemaal als je ze laat monteren door getrainde vakmensen. DakraamConcurrent is officiële partner van VELUX en dus een echte aanrader. Klik hier om naar hun website te gaan en alle mogelijkheden te bekijken. Nog een interessante tip: tot eind 2019 kun je je aanmelden voor de VELUX Verbouw Bonus. Dit is een actie waarbij je kans maakt op maar liefst €5.000! Hiervoor moet je laten weten wat jouw verbouwplannen zijn en welke VELUX producten je hierbij gebruikt. Kijk voor meer informatie op de VELUX website en meld je snel aan.

Dakramen geven veel extra daglicht

Dakramen geven veel extra daglicht

Meer frisse lucht door ventilatieopties

Dat frisse lucht goed is voor je gezondheid hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Toch weten veel mensen niet dat een paar nieuwe dakramen kunnen bijdragen aan een gezond leefklimaat in je woning. Dit komt met name door de goede ventilatieopties, zoals een zelfregulerende ventilatie-unit. Hierdoor kun je altijd een overvloed aan frisse en schone lucht binnenlaten. Daarnaast kun je kiezen voor een dakraam met een tuimelvenster of uitzettuimelvenster. Beide opties zorgen ervoor dat je de kamer goed kunt laten doorwaaien.

Betere isolatie op zolder

Goede ventilatie is handig, maar een dakraam is pas echt een perfecte toevoeging als het ook goed kan isoleren. Zeker op zolder kan dit een groot verschil maken! Tijdens de koude maanden blijft de warme lucht langer binnen en in de zomer zal het lekker koel blijven.

Een dakraam is goed voor ventilatie en isolatie

Een dakraam is goed voor ventilatie en isolatie

Meer daglicht door groot glasoppervlak

Ook extra daglicht is essentieel voor een gezonder leefklimaat. De nieuwe generatie dakramen hebben een groter glasoppervlak en laten hierdoor tot 18% meer daglicht door. Gelukkig zijn er ook speciale raamdecoratie- en zonweringsproducten om dit licht ’s avonds weer te verduisteren. Dat is wel zo fijn voor een goede nachtrust.

Nieuwe dakramen als duurzame keuze

Nieuwe VELUX dakramen zijn niet alleen ‘gezond’, maar ook erg duurzaam. De producten zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Ook wordt er in de fabrieken zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. Dat is wel zo fijn om te weten!

Bekijk ook

Creëer het beste thuiskantoor met deze tips

Thuiswerken is soms fijn maar ook een uitdaging. Vaak heb je niet dezelfde voorzieningen voor …

Bekijk

4x Onmisbare items om je badkamer compleet te maken

De basis elementen in een badkamer zijn vanzelfsprekend: een douche, wastafel, soms een bad en …

Bekijk

Dé manier om jouw huis een opfrisbeurt te geven: Onderhoud het ventilatiesysteem

Of je nou in een nieuw of bestaand huis woont; iedereen wil een fris interieur. …

Bekijk

Het vernieuwde Woonhome.nl

Yeah! Heb jij 't al gezien? Woonhome.nl is hélemaal vernieuwd! Vernieuwing en vintage meubels Na een maand lang …

Bekijk