Parade Soft Sense: Super zacht en puur natuur

  • 17 mei 2017

  • Door Woonhome.nl

Geef je interieur een natuurlijke basis met de nieuwe tapijtcollectie Soft Sense van Desso in samenwerking met Parade Studio. Met deze tapijten haal je een relaxte sfeer en een gevoel van wellness in je slaapkamer. Dit komt van de prachtige natuurlijke kleuren en de zachte textuur. De kort gesneden pool geeft de Parade Soft Sense tapijten de luxe look & feel van zijde.

9 kleuren uit de natuur voor op je vloer

Het kleurenpalet van de Soft Sense Parade collectie bestaat uit negen aardse tinten: van zand en klei tot kiezel en leisteen. Deze kleuren van de extra zachte vloerbedekking creëer een natuurlijke woonsfeer in huis. Bovendien kun je deze kleuren met alle meubels en woonaccessoires combineren. Kies jij voor een bruine of zandkleurig kleed? Mix dit met grijze gordijnen en bedtextiel. Geef je de voorkeur aan koel grijs als tapijt, dan maak je het modern met witte en lichtgekleurde houten meubelen.

“Wil je inhaken op de Scandinavische woonstijl? Ga dan voor een zandkleurig kamerbreed tapijt met wit, grijs en de modische kleuraccenten in pastelgroen en zalmroze.”

Interieurtip: lekker ‘zacht’ slapen

Een goede nachtrust is essentieel. Vooral voor opgroeiende kinderen is slapen belangrijk om goed te kunnen presteren op school en in sport. De Parade Soft Sense tapijten dragen hier zeker aan bij. De rustgevende natuurlijk kleurenpalet en voldoende zachte materialen voor optimaal comfort, gezelligheid en een goede akoestiek. Zo kunnen kids lekker slapen én studeren in hun eigen kamer. Bovendien stap je heerlijk uit je bed, met een landing van je blote voeten in het zachte tapijt.

Soft Sense van Parade is extra zacht tapijt voor optimaal comfort in de slaapkamer

Sterk staaltje voor de grond

Naast alle superzachte eigenschappen zijn de tapijten uit de Soft Sense-collectie ook erg duurzaam. Door de hoogwaardige en gerecyclede synthetische garens zijn de tapijten geschikt voor intensief gebruik. Vooral in de slaapkamer zorgt het Parade Soft Sense tapijt, kamerbreed gelegd, voor behaaglijkheid. Wil je de extra zachte textuur van Parade Soft Sense zelf uitproberen?  Vraag dan hier gratis een tapijtstaaltje aan.

Parade Soft Sense kost €109,- per strekkende meter (op een rol van 400 cm breed). Kijk voor meer informatie ook op www.dessotarkett.nl.

Bekijk ook

Office tuesday: Hoe bedoel je een 'groen' kantoor…

Deze week kijken we binnen bij het meest groene kantoor dat we tot nu toe …

Bekijk

Jonge gezinnen beginnen aan een nieuw leven, buiten de stad

De bevolking van Nederland is hard aan het groeien. Elke dag ontstaan er nieuwe gezinnen …

Bekijk

Chinese Porcelain: dit is een van de trendkleuren van 2020

Druk, druk, druk: that’s life nowadays. Rust in je huis is dan belangrijker dan ooit. …

Bekijk

Romantisch dineren in de tuin

De tuin is een uitstekende plek om romantisch te dineren. Je hoeft geen restaurant te boeken …

Bekijk