Een patchwork vloerkleed: opvallend en sfeervol

Een patchwork vloerkleed: opvallend en sfeervol

  • 24 januari 2018

  • Door Woonhome

Ben je al een tijd op zoek naar een mooi, opvallend vloerkleed met unieke uitstraling? Dan is een patchwork vloerkleed echt een must-have! Een patchwork vloerkleed biedt de mooiste patronen en verschillende kleurtinten. Het is een echte eyecatcher in het interieur. Bekijk de patchwork vloerkleden van DeWoonWinkelier en laat je inspireren!

Vloerkleed in één kleur of in meerdere tinten?

Het voordeel van Patchwork vloerkleden is dat ze in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. Een patchwork vloerkleed met één kleurtint of juist met meerdere kleuren. Welk effect moet het vloerkleed hebben in het interieur? Ga je voor een eyecatcher of juist een rustgevend vloerkleed? Met dit antwoord ga je op zoek naar het mooiste vloerkleed voor in jouw woonkamer! Ook de patronen spelen een grote rol. Een vloerkleed heeft allerlei patronen en prints. Van drukke tot rustige patronen.

Patchwork vloerkleed in warme tinten

Warme, natuurlijk kleuren geven een interieur meer warmte en sfeer in de uitstraling. Daarnaast biedt een vloerkleed natuurlijk ook meer comfort. Lekker warme voetjes, een fijne plek voor de kids om te spelen en minder echo in huis. Een patchwork vloerkleed in warme kleuren zoals de Moods Rustic no.16 is een eyecatcher voor in een warm interieur. Voeg nog meer warmte toe met dit prachtige patchwork vloerkleed!

Neutraal, tijdloos patchwork vloerkleed voor in het interieur

Liever iets met een tijdloze kleur? Geen opvallende kleuren maar neutrale tinten? Grijs is dan een mooie kleur om in de inrichting te gebruiken. Het is een tijdloze kleur én past bij alle andere kleuren. Een vloerkleed patchwork grijs past bijvoorbeeld heel mooi bij een cognac-kleurige bank. Maar ook een grijze, blauwe of fel gekleurde bank is te combineren met een grijs vloerkleed.

Zomerse vibe in huis!

Wil je graag de zomerse vibe in huis halen? Zeker in de wintermaanden mag het interieur wat kleur hebben! Een vrolijke tint zoals Sea Blue is dan een frisse, sfeervolle kleur. Het geeft het interieur een zomerse, strandachtige sfeer. Een patchwork vloerkleed met een vintage effect in Sea Blue is dan een mooie aanvulling op de inrichting van de woonkamer.

Bekijk ook

Een opgeruimde kinderkamer

Te druk om telkens de kleding van je kinderen op te ruimen? Kijk dan eens …

Bekijk

Hulp bij thuisbeveiliging door een slotenmaker in Zwolle

Heb je een slotenmaker in Zwolle nodig? Laat je dan eerst goed voorlichten door een …

Bekijk

Antieke lijsten maken voor je interieur

Lijsten aan de muur maken van je huis, een thuis. In lijsten kan je van …

Bekijk

Dé interieurtrend van nu: elementen van een fabriek in huis

Je vraagt je vast af: wie wil er wonen in een fabriek? Steeds meer mensen! …

Bekijk