Review: ROK Espresso Maker: it Rocks!

  • 18 juli 2017

  • Door Woonhome.nl

Het maken van een espresso is een serieus onderwerp voor de échte koffieliefhebber. Niet alleen de soort koffie doet er toe. Ook de machine waarmee je de espresso maakt is van groot belang. Er zijn diverse manieren en apparaten om een espresso mee te maken. Een hele originele is de ROK Espresso Maker. Een fantastische koffiemachine met een super strak design! De Espresso Maker zit verpakt in één groot zilveren blik. Hierin zitten alle benodigdheden voor het maken van een heerlijke espresso. Zoals de Maker zelf, een piston, maatschepje, melkopschuimer en dubbele uitloop. Met het maatschepje druk je ook direct de koffie mee aan. De melkopschuimer is ideaal voor een cappuccino of latte macchiato. En de dubbele uitloop is geschikt voor twee koffies. Tenslotte zit er ook nog eens 10(!) jaar garantie op de ROK Espresso Maker.

Zet je favoriete koffie als een échte baas

Omdat we niet allemaal een barista zijn, kwam Patrick Hunt met het idee voor de ROK Espresso Maker. Een non-electric espressomaker voor dé ‘koffiefan’. Deze Espresso Maker maakt van jou (en iedereen) een ‘self made barista’. Je bepaalt niet alleen zelf de hoeveelheid water en koffie. Jij bent ook helemaal de baas over de waterdruk én doorlooptijd. En dat allemaal zonder enige elektriciteit! Veel, weinig, sterk, mild, dubbele espresso of latte macchiato: met de ROK Espresso Maker creëer je jouw eigen favoriete koffie!

“De Rok Espresso Maker is een must have voor een echte ‘koffiefan’”

Hoe werkt de ROK Espresso Maker?

Hoe maak je die perfecte espresso, ristretto, cappuccino of latte macchiatto? Allereerst zorg je dat je de piston met koffie erin hebt gedraaid en water hebt toegevoegd. Daarna haal je de hendels omhoog om ze vervolgens naar beneden te halen. Hiermee pers je zelf met je handen het hete water door de koffie. De espresso belandt direct in jouw kopje onder de Rok Espresso Maker. En met de juiste kracht (lees druk) ontstaat er zelfs een heerlijke cremalaag. Je kunt er voor kiezen om met de melkopschuimer er een cappuccino of latte macchiato van te maken. Verras jezelf of verwen je vriend of vriendin!

“Must-have voor in de keuken van elke koffiefan”

Sterk staaltje design voor in jouw keuken

De ROK Espresso Maker is gebruiksvriendelijk maar ook een award-winnende gadget voor in de keuken. De ROK is niet te groot, maar valt wel direct op met zijn stoere en robuuste uiterlijk. Het design lijkt een beetje op een grote kurkentrekker. Hiermee is het een mooie eyecatcher voor in een industriële keuken op een betonnen aanrechtblad. Ook in een moderne, strakke designkeuken zorgt de Espresso Maker voor een gewenst contrast. Daarnaast is deze koffietool nog eens gemakkelijk te verplaatsen en heb je geen stopcontact nodig. Kortom: De ROK Espresso Maker zorgt op een toegankelijke manier voor de nodige Rock & Roll in jouw keuken!

Love it! Hierom neem je de ROK Espresso Maker

Getest en wel: waarom is de ROK Espresso Maker een aanwinst voor in huis?

  • Het geeft je de mogelijkheid om je eigen favoriete koffie te maken.
  • Het is een uniek en stoere gadget voor in de keuken.
  • De ROK neemt weinig ruimte in beslag op het aanrecht.
  • Je hebt geen stroom nodig om espresso te maken.
  • Het is een duurzaam apparaat.
  • Én je krijgt 10 jaar garantie.

Overtuigd en neem jij de ROK Espresso Maker in huis of koop je ‘m als cadeau voor je familie of vriend ? Kijk dan op Cookinglife.nl. Hier koop je de ROK Espresso Maker Classic. Daarnaast vind je ook nog andere varianten zoals een mat zwarte en zelfs koperen variant.

ROK Espresso Maker Classic

Bekijk ook

Met deze tips kan je je huis verduurzamen

Wil jij je huis verduurzamen? Dan zijn er veel mogelijkheden om dit te doen. Je …

Bekijk

Met dit design meubel van Walter Knoll maak je een statement in elke woning

Het design meubel van het Duitse meubelbedrijf Walter Knoll maakt een grote impact. Interieurliefhebbers en …

Bekijk

Tips om je badkamer groter te laten lijken

Een warme douche, tanden poetsen, scheren, smeren of even heerlijk tot rust komen in bad. …

Bekijk

Slim de waarde van je woning verhogen door te verduurzamen

Het verduurzamen van je woning is ontzettend slim om te doen. Er zijn talloze mogelijkheden …

Bekijk