Rieten manden en accessoires in je interieur

Rieten manden en accessoires in je interieur

  • 30 juli 2018

  • Door Woonhome.nl

Grote kans dat jij in diverse interieurwinkels of op interieurblogs al items van riet hebt gespot. Riet is namelijk helemaal terug van weggeweest en hipper dan ooit! Verschillende winkels maken hun collecties compleet met rieten accessoires en meubelen! In dit artikel delen we graag meer inspiratie over hoe jij riet kunt verwerken in je interieur op een stijlvolle manier.

Riet is weer helemaal terug van weggeweest en is een echte aanwinst voor jouw interieur!

Rieten manden in huis en aan de muur

Rieten manden zijn stijlvolle items voor in je interieur. Niet alleen zien de manden er mooi uit, maar ook zijn ze praktisch om spullen in op te bergen. Gebruik de manden om dekens in op te bergen, wellicht speelgoed van kinderen of zet er een leuke plant in. Rieten manden kun je ook aan de muur hangen! Hang de mand aan een haak of kies voor een kleine mand of rieten schaal die je aan de muur hangt met een spijker. Dit zorgt direct voor een warme sfeer in huis. Rieten manden vind je diverse woonwinkels en bij verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan het merk Sweet living Shop.nl.

.

Maak het zo gek als je wilt: een onderzetter van riet

Rieten meubelen in je interieur

Ook rieten meubelen maken een woning sfeervol en stylish! Denk bijvoorbeeld aan een mooie oorfauteuil van riet, mooie barkrukken of een eetkamerstoel van riet. Vaak zijn rieten meubelen te koop in de natuurlijke tint of in het zwart. Afhankelijk van de sfeer en tinten die je in huis gebruikt, kun je de meubels daarop afstemmen. Ook vind je rieten salontafels! De salontafels van riet zijn vaak rond en verkrijgbaar in verschillende formaten. Een groot voordeel van riet is dat het materiaal stevig is, waardoor het een lange levensduur heeft. Een salontafel zou je dus niet alleen kunnen gebruiken als tafel, maar ook als kruk.

Deze manden zijn niet alleen mooi, maar ook heel praktisch!

Riet combineren met je stijl in huis

Het leuke aan riet is dat het te combineren is in diverse woonstijlen. Riet past perfect in een botanisch interieur. Doordat het natuurlijk materiaal is, staat riet prachtig bij planten en andere natuurlijke items. Ben je meer fan van een industrieel interieur? Dan is riet in de kleur zwart een echte toevoeging. Industrieel kan soms wat hard of strak overkomen, maar door ronde items van riet toe te voegen in de kleur zwart, breng je levendigheid en sfeer in je interieur. Ook binnen de landelijke stijl past riet perfect. Riet zie je vaak terugkomen bij landelijke merken in de accessoires. Denk aan mandjes in een kastje, een wijnrek en andere kleine opbergers of accessoires.

Bekijk ook

Spiegels op maat in je huis? Dit zijn de voordelen!

Een interieur bestaat uit meer dan mooie meubels, vloeren en een likje verf. Accessoires maken …

Bekijk

Rieten manden en accessoires in je interieur

Grote kans dat jij in diverse interieurwinkels of op interieurblogs al items van riet hebt …

Bekijk

Eerlijke hebbedingen van duurzame materialen met rotan woonaccessoires

Bewuste shoppers opgelet. Maak kennis met een verfrissend lifestylemerk dat Cambodjaanse vrouwen werkgelegenheid én een …

Bekijk