Sierkussens: een luxe en simpele oplossing

Door:
Woonhome.nl

24 augustus 2015

Sierkussens voor een luxe uitstraling

Op een simpele manier een sfeerverhogend effect in je woonruimte? Dan zijn stijlvolle sierkussens zijn bijna niet meer weg te denken uit je interieur. Op een eenvoudige manier zorg je namelijk met decoratieve kussens voor meer sfeer in jouw woonkamer of slaapkamer. Bovendien verander je met sierkussens heel eenvoudig de stijl van je interieur. Van het luxueuze ‘hotelgevoel’ tot aan een verfrissende, moderne uitstraling. 

Sierkussens: eenvoudig te combineren

Het gebruik van sfeervolle kussens zorgt in combinatie met de rest van het interieur, voor een bijzondere wisselwerking. Op simpele wijze tover je een doodgewoon bankstel tot een chique meubel van allure. Grote, donkere sierkussens op een strak wit bankstel creëren juist weer voor een modern gevoel. Terwijl rode kussens op een rode stoel juist een romantisch gevoel opwekken. Felle kleuren in combinatie met hetzelfde witte bankstel zorgen op hun beurt voor een creatieve invulling. En grijze sierkussens maken van de kamer rustig.

woonhome-sierkussens-inspiratie-knus-sfeer

Inspiratie sierkussen voor een knusse sfeer

Zo uiteenlopend jouw smaak en gevoel kan zijn, zo divers is dus de keuze van sierkussens. Bovendien zijn sierkussens niet alleen op je bankstel maar ook op andere plekken in je woning te combineren. Denk aan een fauteuil, poef of houten bank, maar ook op de grond in een hoekje. Zo vormen sierkussens een betaalbare oplossing voor ieder interieur!

woonhome-sierkussens-divers

Een inspirerende online winkel vol met unieke sierkussens

Zijn sierkussens dus dé eenvoudige en inspirerende oplossingen voor jouw interieur? Bekijk dan eens de brede collectie sierkussens van Wilhelmina Designs. Een ruime collectie met gevarieerde kussens die je snel en eenvoudig online kunt bestellen in de overzichtelijke webshop. Zo is elk sierkussen voorzien van uitgebreide productinformatie en duidelijke afbeeldingen.

woonhome-interieur-accessoires-woonaccessoires-sierkussens

Sierkussens accessoires voor je interieur

Nóg meer wooninspiratie?

Houd je van verrassende combinaties? Wilhelmina Designs verkoopt ook woonaccessoires als sierlijke klokken en design spiegels. Een gevarieerde collectie die zorgvuldig is samengesteld. Daarbij is rekening gehouden dat je de verschillende woonproducten op creatieve wijze met elkaar kunt combineren. Kies voor nóg meer sfeer bijvoorbeeld voor de diverse verlichtingsproducten in de vorm van betaalbare tafellampen en wandlampen. De keuze is super en de mogelijkheden bij Wilhelmina Designs zijn zeer uiteenlopend!

Bekijk ook

Lekker slapen is een must

What a difference a day makes…helemaal waar. Maar vlak ook een goede nacht niet uit. …

Bekijk

Brei(d) je interieur zelf uit met wollen accessoires

Sneeuw, ijs en koude wind: net zoals de afgelopen dagen, kan het nog behoorlijk koud …

Bekijk

Oma, mag ik jouw schemerlamp?

Oude ‘omalampen’ zijn eigenlijk te schattig voor woorden. Mooie, peervormige lampenkappen met bloementjesprints en franjes op …

Bekijk

Je keuken omtoveren tot een woonkeuken

Een woonkeuken is een gezellig ingerichte keuken waar je veel tijd doorbrengt. De trend komt …

Bekijk