Doe slim en efficiënt boodschappen met een extra vriesruimte!

Doe slim en efficiënt boodschappen met een extra vriesruimte!

  • 27 december 2019

  • Door Woonhome.nl

Tijdens het boodschappen doen stuit je vaak op goede aanbiedingen en grote voordeelverpakkingen. Het prijsvoordeel is vaak groot en dus is het logisch dat je deze koopjes niet laat liggen. Maar helaas hebben we niet allemaal de ruimte om het thuis op te slaan. Daarom is een extra diepvrieskist een grote uitkomst. In dit artikel lees je een aantal handige tips waarom een extra vriezer in huis een must is. 

1. Bespaar op de boodschappen

Besparen op je boodschappen doe je door bijvoorbeeld 1x per week in te kopen. Maar ook om te gaan voor grootverpakkingen in plaats van mini verpakkingen. Daarnaast zijn aanbiedingen ook vaak erg aantrekkelijk om geld te besparen. Dat wil natuurlijk wel zeggen dat je opslagruimte hebt voor deze boodschappen. Investeer éénmalig in een extra vriezer, koeling of een combi en je bespaart meer op je boodschappen!

2. Bespaar ruimte met een extra koeling

Een vriezer in de keuken, of een koelkast met een vriesgedeelte, is vaak niet zo groot. Je wilt natuurlijk ook geen mega vrieskist in de keuken hebben staan. Maar waar ga je die drankjes koud houden? Die bitterballen opslaan? Of dat vlees uit de aanbieding langer bewaren? Een extra koelkast met vriesruimte is geen overbodige luxe voor de meeste huishoudens in Nederland. Een must wat betreft opslag maar ook om de keuken opgeruimd en sfeervol te houden.

3. Is de temperatuur in jouw schuur of garage wel geschikt voor die extra vriezer?

Wist je dat je een vrieskist niet zomaar ergens kan neerzetten? De temperatuur in de ruimte moet juist zijn. Want is het te koud dan is er een kans dat de vrieskist niet meer goed vriest. Schommelen de temperaturen juist teveel in de ruimte? Dan is het niet goed voor de ingevroren producten. Advies is om een vrieskist niet in een ruimte te plaatsen waar het kouder dan 10 graden is.

Wil jij graag weten tot welke temperatuur een vriezer gaat? Op elke vriezer is een klimaat klasse te vinden. Hierop staat hoeveel graden de omgeving van een vriezer minimaal mag zijn.

Een extra vriezer is ook handig voor in de bijkeuken.

Een extra vriezer is ook handig voor in de bijkeuken.

4. Een staande vriezer of liever een vrieskist?

Heb je een ruimte voor een extra vriezer, woor welk type vriezer ga je dan? Je wilt graag extra brood, vlees en groente opslaan maar ook ijs en hapjes. Een staande vriezer is een model dat voldoet voor de meeste huishoudens en bijbehorende keuken voorraad. Wil je toch wat meer kwijt? En zijn jouw producten groter? Ga dan voor een diepvrieskist! Een vrieskist neemt uiteraard iets meer ruimte in beslag maar je hebt ook veel meer plek voor alle producten. Door het lage kuipmodel, kun je er ook makkelijker spullen in opslaan en pakken. Bovendien staan de meeste van deze kisten op wieltjes, zodat je ze makkelijk kunt verplaatsen voor als je er bij moet.

Bekijk ook

Veilig klussen op hoogte? Lees onze tips!

Ben jij een echte klusser? Dan klus je vast ook wel eens vaker op hoogte. …

Bekijk

Woonpagina op facebook: Kijk op Wonen

Het leven is druk voor de meeste mensen. Zodra je thuis komt wil je dan …

Bekijk

Geef je terras een upgrade: vijf ideeën

Het terras is de plaats waar je als je geluk hebt een groot deel van …

Bekijk

Schakel nu over op LED-dimmers van deze merken!

Sfeerverlichting in huis zorgt voor het ultieme gevoel van gezelligheid. Zeker met gedimd licht bepaal …

Bekijk