Deze stijlvolle, industriële schuifdeur monteer je zelf

Deze stijlvolle, industriële schuifdeur monteer je zelf

  • 28 juli 2020

  • Door Woonhome

Dé ingrediënten om je interieur extra pit te geven zijn vaak stoere meubels en accessoires. Een stalen kast, grote fabriekslamp, brede boomstamtafel of een bankstel van geschuurd leder bijvoorbeeld. Maar ook andere elementen kunnen erg bepalend zijn! Denk aan een donkere keuken of brickwall, én aan stalen deuren. De nieuwe industriële schuifdeur Cubo van Intersteel is zo’n stoer item. De strakke deur heeft niet alleen een gaaf uiterlijk. Deze DIY-schuifdeur monteer je ook nog eens heel eenvoudig zelf. 

Stijlvolle, industriële schuifdeur met prachtige accenten

Met de schuifdeur Cubo laat Intersteel zien dat stoer en industrieel niet per se robuust en groot hoeft te zijn. Deze hangende schuifdeur is ruimtebesparend, dankzij het elegante model. Hiermee speelt het bedrijf in op de trend van de minimalistische interieurs met industriële accenten. De ontwerpers van deze deuren kozen voor een slank profiel met een mooie grote handgreep. Dit frame is gemaakt van sterk aluminium met een subtiele matzwarte poedercoating. In het deurframe zijn grote ramen verwerkt, waarbij je kunt kiezen tussen transparant- of matglas. Deze glaspanelen van 6 mm gehard glas, zorgen voor magnifiek lichtinval in de kamer.

De stijlvolle schuifdeur is hierdoor een waardevolle toevoeging voor je interieur.

De Intersteel industriële schuifdeur Cubo met ramen van matglas.

De Intersteel industriële schuifdeur Cubo met ramen van matglas.

DIY schuifdeur: een deur in elkaar zetten was nog nooit zo makkelijk

Met de Cubo schuifdeur speelt Intersteel ook in op de vraag om ruimtes op een eenvoudige af te sluiten. Daarom levert het bedrijf de industriële schuifdeur als compleet DIY-set (Do It Yourself set). Plaats de schuifdeur tussen een gang of hal en woonkamer. Of hang de deur op tussen de keuken en eetkamer. Ook kun je de deur gebruiken als afscheiding van een inloopkast of walk-in closet. Naast het glas kun je kiezen uit 215 cm of 235 cm hoogte. De deur zet je eenvoudig in elkaar en hang je op aan het meegeleerde hangsysteem. Ook bestaat de set uit een deurgreep, deurstoppers en vloergeleiders. Met de eenvoudige montagehandleiding en het bevestigingsmateriaal moet het je zeker lukken om de deur op te hangen. Kortom: simpel, maar bijzonder fraai.


Bekijk ook

Deze stijlvolle, industriële schuifdeur monteer je zelf

Dé ingrediënten om je interieur extra pit te geven zijn vaak stoere meubels en accessoires. …

Bekijk

Interessante producten