Tips voor het perfecte boeket bloemen per seizoen

Tips voor het perfecte boeket bloemen per seizoen

  • 29 oktober 2019

  • Door Woonhome.nl

Je interieur is pas echt helemaal af met een mooie bos bloemen. Een bos bloemen geeft je interieur sfeer, kleur én laat de ruimte helemaal tot leven komen. Niet alleen in de lente en zomer maar ook zeker in de herfst en winter. Welke bloemen zet je in de lente neer? En welke weer juist in de herfst? In dit artikelen geven we een aantal tips voor de perfect boeket bloemen per seizoen.

Het ultieme lente boeket

Wanneer het buiten weer langer licht blijft, is ook tijd om het binnen weer vrolijker te maken. Een bos bloemen met vrolijke kleuren zoals geel, violet en roze fleurt alles direct weer op. Veel voorjaarsboeketten zijn voorzien van violetkleurige bloemen gecombineerd met wit. Een combinatie van de Tuberoos, de Aster of de Anemoon. Om het geheel tijdens de lente nóg meer te laten schitteren in het interieur, kies je voor een mooie en sierlijke vaas.

Fleurige bos voorjaarsbloemen met de kleuren geel, violet en roze.

Fleurige bos voorjaarsbloemen met de kleuren geel, violet en roze.

Haal het zonnetje in huis

In de zomer is een boeket natuurlijk vanzelfsprekend. Je haalt de zomer immers in huis met bloemen zoals lelies of gladiolen. Maar de ultieme zomer bloem is natuurlijk wel de zonnebloem. Een prachtige en volle bos zonnebloemen tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. Ook wilde veldbloemen geven een zomers festijn in huis. Zorg er wel voor dat wanneer het echt warm is, de bos zonnebloemen in de schaduw staat. Hierdoor verbranden de blaadjes niet en geniet je veel langer van de bloemen.

Bos met wilde veldbloemen maken je interieur zomers.

Bos met wilde veldbloemen maken je interieur zomers.

Een boeket bloemen in de herfst

In het najaar maken we het binnen knusser en lekker gezellig. Een boeket bloemen kan de sfeer versterken. Kies voor de herfst daarom een boeket met warme kleuren. Denk aan de kleuren oranje, groen en rood. Dit zijn ook prachtige herfsttinten. Bloemen zoals Chrysanten, Scabiosa of Veronica vullen je boeket.  Combineren het geheel met mooie sierlijke takken.

Kies in het najaar bloemen met warme kleuren zoals oranje en rood.

Kies in het najaar bloemen met warme kleuren zoals oranje en rood.

Een typisch Nederlandse bloem in de winter

In de winter zien we vooral boeketten met diepe warme kleuren zoals rood. Ook kun je je boeket aansluiten op de feestdagen. Kies dan voor chique boeket met ook veel groen met dennen of eucalyptus takken. Als opmaat naar de lente kun je na de feestdagen ook voor een boeket met meer uitgesproken kleuren kiezen. Een mooie bos tulpen is het ideale boeket tijdens de koude dagen.  Hierdoor krijgt je interieur een warme en knusse sfeer.

Chique boeket voor bij een diner tijdens de feestdagen in de winter.

Chique boeket voor bij een diner tijdens de feestdagen in de winter.

Het vrolijkste cadeau om te geven!

Een boeket bloemen als cadeau is altijd een goed idee! In elk seizoen van het jaar. Om iemand echt te verrassen laas je de bos bloemen gemakkelijk en snel bezorgen. Kies welk boeket het beste bij diegene past zoals een klassiek of modern boeket. Of juist een vrolijk pluk boeket? Het boeket laat je bezorgen in Amsterdam, Haarlem of Hoofddorp. Je hoeft dus zelf niet meer de deur uit om toch iemand echt te verrassen! Bloemen bezorgen in Amsterdam is geschikt voor elk moment zoals een verjaardag, feestje, bedankje of als steun in een moeilijke periode.

Een vrolijke bos bloemen is het perfecte cadeau voor je vriend, familie of jouw interieur.

Een vrolijke bos bloemen is het perfecte cadeau voor je vriend, familie of jouw interieur.

Bekijk ook

10 essentials voor een trendy babykamer

Hoera, er komt een baby! En bij een baby hoort natuurlijk een trendy babykamer. Zo …

Bekijk

De beste trapliften voor elke situatie

Sommige huizen zijn ideaal geschikt om tot je 90ste in te blijven wonen. Denk bijvoorbeeld …

Bekijk

Office Tuesday - De inspirerende werkruimte van het moderne IT-bedrijf 2ML

2ML is een modern IT-bedrijf uit Amsterdam met een gevarieerd klantenbestand van diverse kleine en …

Bekijk

5 manieren om kamerplanten te verwerken in een interieur

De populariteit van kamerplanten in het interieur stijgt nog altijd. Een kamerplant is dan ook …

Bekijk