Top 5 woonboulevards op Tweede Kerstdag

  • 23 december 2013

  • Door Woonhome.nl

Mocht je nu tóch het besluit hebben genomen om op Tweede Kerstdag naar een woonboulevard te gaan… Wij hebben de 5 leukste opties voor je op een rijtje gezet! Lees hier extra informatie (waaronder de openingstijden) en check onze tips over de boulevards die op Tweede Kerstdag open zijn.

#1 Woonmall Villa ArenA (Amsterdam)

Op Tweede Kerstdag is er genoeg te beleven in het grootste woonwinkelcentrum van Nederland. Zo is op de derde verdieping de Winterwonderland pop-up store geopend. Hier vind je van 8 ondernemers handgemaakte, ambachtelijke, fair trade én vintage woonartikelen en gifts. Ook brengen de Pumping Grand Pianos een spectaculair pianoduel en kun je zelf beslissen welke muziek er gespeeld wordt. Voor de kinderen rijdt de Villa Arena-Express (een klein treintje) gratis door het centrum. Ook worden er cadeaus uitgedeeld door kerstdames en het ‘kerstballen-duo’. Villa ArenA is Tweede Kerstdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

woonhome-woonmall-villa-arena-opening-tip-tweede-kerstdag

Wooncentrum Arena Amsterdam

#2 Woonmall Alexandrium Rotterdam

Alexandrium staat in december in het teken van diverse activiteiten voor de hele familie. Op Tweede Kerstdag is de grote woonmall open van 12.00 tot 17.00 uur. Op die dag kun je profiteren van de traditionele Christmas-sale en kunnen de kinderen op de foto met de Kerstman die ook snoepjes uitdeelt. Bovendien is er live muziek te horen van het Trio Frits Landesbergen en zijn er genoeg drink- en eetgelegenheden geopend.

woonhome-woonmall-alexandrium-woonboulevard-rotterdam

Woonmall Alexandrium woonboulevard Rotterdam

#3 MegaStores Den Haag

Laat je verrassen door de Kerstman en zijn traktaties of luister naar de muziek van de Santa Singers of het Dickens Duet. MegaStores in Den Haag biedt op Tweede Kerstdag extra entertainment tijdens het woonshoppen. Er is zelfs een heuse ijsbaan opgezet waar je op kunt schaatsen en waarop Tweede Kerstdag leuke activiteiten plaatsvinden. MegaStores Den Haag is op 26 december geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

woonhome-megastores-den-haag-woonwinkelen-woonboulevards

Woonwinkel woonboulevard Den Haag

#4 Woonboulevard Groningen

Met meer dan 60 winkels biedt woonboulevard Groningen genoeg diversiteit. Voor ieder budget of iedere woonstijl kun je op de woonboulevard in Groningen wel terecht. Zo kom je aan de Hoendiep en de Peizerweg winkels tegen als Beter Bed, Bruynzeel Keukens, Kwantum en Rivièra Maison. Tweede Kerstdag zijn alle winkels geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

woonhome-woonboulevard-groningen-tweede-kerstdag-woonshoppen

Woonboulevard woonforum Groningen

#5 Woonboulevard Utrecht

Al jaren leent de woonboulevard in Utrecht zich op Tweede Kerstdag uitstekend om te woonshoppen. Het is een zeer groot gebied met alle bekende woonwinkels zoals Auping Plaza, Brugman Keukens & Badkamers, Carpetright, IKEA, Goossens Wonen & Slapen, Montèl, Piet Klerkx, Prenatal en Swiss Sense. Het gebied is goed bereikbaar met het OV en met de auto (via de A12) en je kunt er gratis parkeren. Op Tweede Kerstdag zijn de meeste winkels op de woonboulevard van 11.00 tot 17.00 uur geopend.

woonhome-woonboulevard-openingstijden-kerst

Woonboulevard Utrecht woonwinkels

Openingstijden woonboulevards Tweede Kerstdag

Ben je van plan om een andere boulevard op te zoeken op Tweede kerstdag? Bekijk hier de openingstijden van woonboulevards op Tweede Kerstdag >

woonhome-woonboulevard-woonshoppen-tweede-kerstdag

Woonboulevard woonwinkels woonshoppen

“Niet erop uit? Op Woonhome.nl kun je natuurlijk ook heerlijk woonshoppen!”

Bekijk ook

Rieten manden en accessoires in je interieur

Grote kans dat jij in diverse interieurwinkels of op interieurblogs al items van riet hebt …

Bekijk

5 Redenen waarom je wilt slapen in een waterbed

Bij het kiezen van een nieuw bed of matras denk je in eerste instantie aan …

Bekijk

4 manieren om jouw badkamer netjes te houden

Een badkamer is voornamelijk een functionele kamer. Dan is het wel prettig wanneer het daar …

Bekijk

Nieuws van de Sofacompany: najaarscollectie online!

Nieuw seizoen, nieuwe kleuren en dus een nieuwe collectie! Sofacompany heeft daarom vanaf september de stoffencollectie …

Bekijk