Traplift in huis: langer thuis wonen voor senioren

  • 28 juni 2018

  • Door Woonhome.nl

Een traplift in huis is dé manier voor senioren om langer thuis te blijven wonen. Maar ook voor diegene die minder mobiel zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een appartement of huis met meerdere verdiepingen. Dan biedt een traplift een uitkomst. Helaas is de aanschafprijs van een nieuwe traplift vaak prijzig. Dan is het een goed idee om te kijken naar een tweedehands traplift. De tweedehands trapliften van TipTop hebben dezelfde veiligheidsnormen als nieuwe trapliften. En daarnaast bieden ze ook nog eens 10 jaar garantie en 24/7 service.

Tweedehands trapliften op maat voor in huis

Ben je op zoek naar een traplift met een bocht of een recht model? Een tweedehands traplift biedt dezelfde mogelijkheden als een nieuwe traplift. Kies een rechte traplift voor steile, rechte trappen. Of een traplift met bocht voor trappen met een hoek. De rail van de lift maakt men precies op de maat van de trap. Dus of het nou een modern huis, een landelijk of een zeer klein huis is. Elke tweedehands traplift maakt men op maat. Zelfs een stoel op maat met een andere kleur zitting is mogelijk.

Tweedehands trapliften: TipTop modellen en veiligheid boven alles!

De trapliften van TipTop zijn in topconditie en zien er als nieuw uit. Ze voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 81-40. De trapliften kijkt men allemaal zelfs extra na op 50 essentiële punten zoals op elektronica. Indien nodig reviseren ze de traplift tot het gewenste resultaat. Bij levering van een tweedehands traplift ontvang je ook een gloednieuwe accu. Een TipTop gevoel op je nieuwe traplift dus!

Ook een traplift voor je ronde trap!

Ook een traplift voor je ronde trap!

Een zo goed als nieuwe traplift kopen of huren?

Wil je graag een tweedehands, zo goed als nieuwe traplift in huis? Maar is het aankoopbedrag wellicht te hoog? Of is het alleen voor een tijdelijk periode tijdens een revalidatie? De trapliften van TipTop zijn ook te huur. Zo hoef je geen traplift aan te schaffen en huur je flexibel.

Heb je geen idee welke traplift geschikt zou zijn voor jouw trap?  TipTop komt geheel vrijblijvend en kosteloos bij je thuis langs voor een passend advies. Daarnaast biedt een gehuurde traplift een aantal voordelen. Ook bij gehuurde trapliften geniet je van de volledige garantie én een serviceteam 24/7. TipTop  garandeert het laagste huurbedrag en de laagste eenmalige startbijdrage. En heb je na een aantal maanden of jaren de traplift niet meer nodig? Geen probleem! Het huurtermijn is flexibel en de demontage is gratis. Kortom, een traplift huren is in veel gevallen een zeer voordelige en handige keuze.

Bekijk ook

Eijerkamp Specials: exclusieve topdesigns van Nederlandse bodem

Woonwinkel Eijerkamp neemt 4 Nederlandse topdesigners in de arm voor een aantal nieuwe woonproducten. Nieuwe …

Bekijk

Een veranda plaatsen? Vijf overwegingen

Met dit heerlijke weer is het fantastisch om urenlang buiten te kunnen zitten. Een veranda …

Bekijk

5 tips om je woonkamer gezellig in te richten

Vooral als de winter er weer aan komt, wil je een gezellige, warme en knusse …

Bekijk

Een stralend mooie maandspecial

In de maand augustus staat de ‘kleur’ wit op Woonhome.nl centraal. Geniet naast het mooie …

Bekijk