De trends van 2020 voor een sfeervolle slaapkamer

De trends van 2020 voor een sfeervolle slaapkamer

  • 25 juli 2020

  • Door Woonhome.nl

Een slaapkamer waar jij je thuis voelt is erg belangrijk! Je brengt hier immers één derde van je leven door. Een goed idee dus om je slaapkamer een boost te geven. Benieuwd naar de trends van 2020 voor een sfeervolle slaapkamer? Je leest het hier!

Prachtige accessoires die jouw slaapkamer een vernieuwde look geven!

Met accessoires kun je jouw slaapkamer een hele andere look geven. Met al een paar kleine aanpassingen kan jouw slaapkamer er gelijk heel anders uitzien! Eén van de meest voorkomende trends is de stijl van de woonkamer doortrekken richting de slaapkamerstijl. Landelijke slaapkamerinrichting is bijvoorbeeld steeds populairder. Waar vroeger enkel een goed bed belangrijk was zijn tegenwoordig schapenvellen en heerlijke hoogpolige tapijten niet meer weg te denken.

Accessoires voor in de slaapkamer op het nachtkastje

Accessoires voor in de slaapkamer op het nachtkastje

Ook prachtige industriële wandmeubels en boekenplanken zijn niet meer weg te slaan in 2020. Creëer een sfeervolle slaapkamer volledig ingericht naar je eigen wensen. Spiegels zijn ook steeds populairder. Een spiegel neemt weinig ruimte in beslag en is één van de meest gekozen extra’s als aanvulling op je kledingkast.

Creëer rust met behulp van Aloë Vera planten

Planten zijn hip! Wist je dat ze niet alleen zorgen voor een mooi interieur maar ook voor een betere nachtrust? Ze produceren extra zuurstof, verhogen de vochtgraad en zorgen voor een rustige omgeving. Heb je last van slaapproblemen? Zet dan een Aloë Vera plant op je nachtkastje! Een Aloe Vera vetplant kan namelijk prima leven in een (halfschaduw) slaapkamer omgeving en heeft maar weinig water nodig. De plant is makkelijk te verzorgen en zorgt voor die extra rust waar jij naar op zoek bent.

Aloe vera kamerplant

Aloe vera kamerplant

Maak het jezelf gemakkelijk, kies voor een complete slaapkamer

Steeds meer mensen ontdekken dé trend van 2020: Een complete slaapkamer kopen. Steeds meer mensen willen minder tijd investeren in het uitzoeken van een slaapkamer waarin alles perfect op elkaar aansluit. Een prachtige sfeervolle slaapkamer waar je iedere avond met rust kunt slapen.

Creëer een sfeervolle slaapkamer door een complete slaapkamer te bestellen

Creëer een sfeervolle slaapkamer door een complete slaapkamer te bestellen

Doordat het nachtkastje, tweepersoonsbed en de kledingkast perfect bij elkaar passen, creëer je op deze manier eenvoudig een sfeervolle slaapkamer! Een extra bijkomend voordeel van een complete slaapkamerset is dat vaak je slaapkamerinterieur met flinke kortingen kunt bestellen. Het enige dat je zelf nog moet doen is zorgen voor de accessoires!

Bekijk ook

Thuiswerken: creëer ook een eigen werkplek voor de kinderen

Naar je werk gaan betekende tot voor kort een half uur in de file staan …

Bekijk

Bestsellers: De stoere vintage lockerkasten van Rootsmann

Wil jij graag opvallen met jouw interieur? Zoek dan een uniek groot meubel dat niet …

Bekijk

Tips om jouw vloer goed te onderhouden

Een houten vloer in je woonkamer zorgt voor een sfeervolle uitstraling en is enorm veelzijdig. Houten …

Bekijk

3x essentiële lampen voor in jouw keuken

Kook jij al uitgebreid heerlijk verfijnde gerechten in jouw droomkeuken? Ben je een liefhebber van …

Bekijk