Unieke creatieve PVC combinaties voor jouw vloer

Door:
Woonhome.nl

9 november 2017

De vloer in het interieur is niet alleen bepalend voor de sfeer in huis maar moet ook kwalitatief, sterk en duurzaam zijn. Het intensieve gebruik van een vloer vereist veel van het materiaal waarvan de vloer gemaakt is. Het materiaal PVC is onverslijtbaar, praktisch maar ook erg mooi is. Er zijn veel combinaties mogelijk in PVC vloeren waardoor jij je eigen en unieke patroon creëert. Hierdoor ontstaat er een vloer die sfeer uitstraalt én bij jouw interieur past.

Onderscheid je met patronen en texturen

Om jezelf te onderscheiden en een mooie uitstraling te creëren ga je voor een creatief patroon op de vloer. PVC biedt de mogelijkheid om een originele vloer te laten leggen. Bijvoorbeeld een vloer met het patroon én de uitstraling van natuurlijk hout of steen soorten.

De voordelen van een PVC vloer

Wanneer je nog twijfelt over een PVC vloer, is het verstandig om de voordelen eens door te lezen. Naast de levensechte houtnerf- en steen structuren is een PVC vloer ook ideaal in combinatie met vloerverwarming. Er vindt ook geen warmte verlies plaats dankzij perfecte warmtegeleiding. Een PVC vloer is niet alleen onverslijtbaar maar ook ijzersterk en dus geschikt voor industrieel gebruik. De vloer is geluiddempend en eenvoudig in onderhoud. Dankzij de vuilafstotende en vlek werende kenmerken is deze vloer ook uitermate geschikt voor in huishoudens met kinderen. Dankzij de antislip en waterbestendige kenmerken past men een PVC vloer ook toe in een keuken of badkamer.

PVC vloeren zijn waterbestendig en antislip waardoor je niet uitglijdt over een net gedweilde vloer.

Van Hongaarse punt tot caleidoscopische

De verschillende formaten planken van PVC zorgt ervoor dat je creatief en spelenderwijs met patronen in de vloer speelt. Rechthoekige planken met een verhouding van 1 op 4 biedt de mogelijkheid om een visgraat of Hongaarse punt vloer te laten leggen. Maar ook schuine hoeken voor een caleidoscopische patroon is een optie. Een unieke en gewaagde optie! Bekijk meer voorbeelden van de mogelijkheden van PVC vloeren bij Vloer & Raam Decor.

Caleidoscopisch: lekker patroontje

De PVC Visgraat 

Een visgraat vloer is een populaire keuze voor in een modern interieur. Dankzij de luxe uitstraling van deze vloer krijgt het interieur een chique look. PVC visgraat is niet te onderscheiden van echt hout én een stuk voordeliger.

PVC vloeren leggen vereist veel ervaring en vakmanschap. De vakmensen van Vloer & Raam Decor weten hier alles van en leggen de PVC vloeren bij de klanten thuis.

Bekijk ook

‘Groene’ raamdecoratie

De consument van deze tijd is veel bewuster bezig met het milieu. We leven in …

Bekijk

5 tips om je woonkamer gezellig in te richten

Vooral als de winter er weer aan komt, wil je een gezellige, warme en knusse …

Bekijk

Maandspecial september: de werkkamer

“Back home, back to work or school!” De zomervakantie is voor de meeste mensen helaas …

Bekijk

Office Tuesday: Creatief adviesbureau in Londen

“Op Woonhome.nl stellen we iedere dinsdag een bijzondere en opvallende kantoorinrichting centraal. Deze week kijken …

Bekijk