Verfijn je interieur bij Museumshop Den Haag

  • 21 januari 2016

  • Door Woonhome.nl

Bij Woonhome.nl bezoeken we graag een museum. De sfeer, de mooie kunstwerken die je er ziet, het gevoel dat je je geest aan het verrijken bent…Wij zijn fan! Eén van de hoogtepunten van een museumbezoek is dan ook wel de museumwinkel. Je kunt daar allerlei unieke spullen scoren met een mooie link naar de kunstwerken die je dat bezoek hebt gezien. Van een magneet in de vorm van een beeldhouwwerk en kunstig schrijfboek tot aan een uniek dienblad en een poster van je lievelingsschilderij. Op deze manier geef je je interieur meteen iets eigen mee.

woonhome-uitgebreide-museumcollectie-museum-collectie-voor-thuis

Verfijn je interieur, unieke woonitems bij Museumshop te Den Haag

Een (online) shop voor je favoriete kunstwerken in huis

En nu hebben we dé plek gevonden waar je alle museumitems gewoon onder één (online) dak kunt vinden! Sylvia Tóth en Coen van den Oever hebben een grote passie voor kunst en wilden die passie delen met een groter publiek. Ze merkten in de galerie die ze runden, dat museumshops erg populair waren en bedachten het plan om de mooiste stukken uit de vaderlandse musea bij elkaar te brengen. Museumshop Den Haag was geboren. Deze onafhankelijke winkel staat bomvol inspirerende stukken.

Zoals de eigenaren zelf zeggen: “Wij geloven dat kunst je huis persoonlijk maakt. Het is niet alleen een manier om kleur in huis te brengen, het kan ook een inspiratiebron zijn voor je eigen creativiteit.”

woonhome-unieke-woonitems-museumstuk-items-uniek

Unieke woonitems bij museumshop te Den Haag

woonhome-sleutel-kastje-spiegel-kunstwerk-gang-museumshop

Een uitgebreide museumcollectie, maar dan voor thuis

In de 5 jaar dat de winkel nu bestaat is de collectie uitgebreid van kunst voor in huis naar een nog breder aanbod. Met nog veel meer culturele items en pronkstukken voor in huis. Ook krijgen jonge kunstenaars de kans om het publiek bekend te maken met hun werk.

woonhome-posters-van-kunstwerken-schilderijen-posters

Unieke kunstwerken bij museumshop te Den Haag

“’Meisje met de parel’ van Vermeer, ‘Vaas met bloemen’ van Jan Davidsz of het zelfportret van Rembrandt: Museumshop Den Haag heeft een uitgebreide collectie posters van bekende schilderijen.”

woonhome-bouwplaat-nachtwacht-thuis-museum

Bouwplaat Nachtwacht bij museumshop te Den Haagh

Op zoek naar een pronkstuk

Een paar keer per week komen er nieuwe stukken binnen bij Museumshop Den Haag, dus het is zeker de moeite om er te kijken. Zo kun je thuis ongestraft de bouwplaat van de Nachtwacht kopen en dit populairste kunstwerk van Nederland thuis letterlijk uitstallen.

Bekijk ook

Infographic met onmisbare woontips!

Dromen van wonen in een villa of groot huis, wie doet het niet? Een vrijstaand …

Bekijk

Vloerkleden van hout

Naast opvallende vloerkleden van wol, linnen, jute en viscose kun je bij het bedrijf Ruckstuhl …

Bekijk

De perfecte bank kopen: 8 tips

Is jouw huidige bankstel echt toe aan vervanging? Of ga je verhuizen en wil je …

Bekijk

Top 5 cadeaus voor kinderen

Wat kan ik mijn kinderen cadeau geven? Dat is een vraag die de afgelopen tijd …

Bekijk