Verschillende opbergmogelijkheden voor je badkamer volgens de loodgieter Amsterdam

  • 27 juli 2016

  • Door Woonhome.nl

Om de inrichting van een badkamer zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen moet je voorkomen dat de kamer vol met losse spullen komt te staan. Dit kan makkelijk gebeuren want in een badkamer gebruiken we heel wat verschillende artikelen. Denk aan shampooflessen, badschuim, make-up artikelen, handdoeken en haarproducten. En staat dit allemaal los in je badkamer, dan kan deze er rommelig en klein uitzien. Kijk daarom eens naar opbergmogelijkheden in je badkamer.

Loodgieter Amsterdam heeft een aantal opbergmogelijkheden samengesteld.. Deze stellen je in staat om de badkamer netjes en opgeruimd te houden waardoor het interieur beter tot z’n recht komt.

woonhome-badkamer-kastruimte-kast

Opbergmogelijkheden voor je badkamer

Kast onder de wastafel

Een ruimte die je in elke badkamer kunt benutten is de ruimte onder de wastafel. Hiervoor zijn er speciale wastafelkasten beschikbaar waaruit een opening voor de afvoerbuis van de wastafel is gefreesd. Als alternatief kun je kiezen voor een kast waarin de wastafel al is verwerkt. Op deze manier voeg je ook iets extra’s toe aan het badkamerinterieur.

Spiegelkast in je badkamer

Boven elke wastafel hangt in iedere badkamer wel een spiegel. Deze gebruiken we natuurlijk om ons uiterlijk te checken wanneer we ons haar of make-up in orde maken. Een goede opbergmogelijkheid is een spiegelkast. Hierbij is een spiegel op de deuren van de kast gemonteerd waardoor de spiegel iets naar voren komt. Iets wat helemaal niet is, erg want het stelt je in staat om jezelf van dichterbij te bekijken. Je hoeft dus niet meer voorover te buigen over de wastafel én je hebt meer ruimte!

woonhome-badkamer-opberruimte-wasmand-prullenmand-prullenbak

Opbergruimte voor je badkamer

“Opgeruimd staat netjes! Slingert er veel was en rommel rond in je badkamer? Plaats dan ook een wasmand en prullenbak in je badkamer.”

woonhome-kastruimte-planken-badkamer-opgeruimd

Opbergmogelijkheden voor je badkamer

Badkamer met opbergplanken

Een opbergmogelijkheid waar je ook aan kunt denken in een badkamer is opbergplanken aan de muur. Hiermee creëer je net dat beetje extra om spullen op te bergen. Uiteraard zijn deze niet uit het zicht verborgen. Maar je kunt deze wel goed gebruikt worden om verschillende accessoires en handdoeken op tentoon te stellen.

woonhome-opbergruimte-kast-kasten-kastruimte-badkamer

Opbergmogelijkheden voor je badkamer

Handig: een handdoekenkast de je badkamer

De laatste van de verschillende opbergmogelijkheden die je volgens de loodgieter Amsterdam hebt in een badkamer is de handdoekenkast. Dit is de smalle hoge kast met hierin meerdere planken onder elkaar. De handdoekenkasten zijn perfect voor een badkamer omdat deze erg smal zijn. Zo zijn de kasten heel flexibel in de badkamer neer te zetten. Zelfs in de meest kleine badkamers is altijd wel een plek voor een handdoekenkast te vinden.

Bekijk ook

Een nieuwe wasmachine? Lees deze tips!

Kleding, beddengoed, zwemspullen, de knuffels, duploblokjes (ja dat kan echt!)…Met kinderen in huis staat de …

Bekijk

LED-verlichting: van het kastje naar de… tuin!

De tijden waarin we alleen maar kil en koud LED-licht hadden zijn allang voorbij! Tegenwoordig …

Bekijk

Scandinavisch interieur: warm en tijdloos

Leek Scandinavisch wonen eerst nog een trend, inmiddels is het wel duidelijk dat deze interieurstijl …

Bekijk

Bijzondere muurbedekking: Laminaat

Misschien heb je het al eens ergens gezien. De nieuwe interieurtrend waarbij laminaat, bedoeld voor …

Bekijk