Wooninspiratie op maat bij Oldwood in Midwoud

Door:
Woonhome.nl

19 november 2015

Ben je op zoek naar een parel van een woonitem voor in je huis? Iets dat alleen maar past in jouw interieur en nergens anders? Dan is een bezoek aan de showroom van Oldwood (ruim 1000 m2 groot!) in Midwoud een absolute must-do! Hier vind je namelijk letterlijk inspiratie ‘op maat’.

In 1996 begon Oldwood als een klein winkeltje aan huis, waar eigenaar Ton van Leeuwen met zijn moeder Mieke Mesman-Mooren en haar man Dick Mesman antieke en brocante kasten verkochten. Destijds was geloogd grenen erg in trek; daarna volgden trends waarin zware massief eiken tafels, industriële items en maatwerk een prominente rol speelden.

woonhome-industriële-werkbanken-lockers-metalen-kasten-vintage-turntoestellen

Wooninspiratie bij Old Wood, industriële, vintasge meubels

Stel je eigen droommeubel samen

Nog altijd blinkt Oldwood voornamelijk uit in maatwerk; meubels die geheel naar wens van de klant zijn samengesteld. En de keuze is groot; je kunt bij Oldwood bijvoorbeeld de breedte, lengte en dikte van het blad van jouw droomtafel helemaal zelf bepalen. Inspiratie opdoen? Dat kan in de showroom, waar meer dan 35 verschillende tafels staan opgesteld. De meeste tafelbladen en onderstellen kun je ter plekke wisselen, zodat je direct de mooiste combinaties kunt maken.

woonhome-industriele-woonspullen-meubels-industrial-hout

Industriële meubels van Old Wood, op maat voor je woning

“Bij Oldwood kun je ook terecht voor industriële werkbanken en lockers, metalen kasten en zelfs vintage turntoestellen. Altijd scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar!”

woonhome-oldwood-bezoekencafe-openingstijden-grote-ijzeren-letters

Old Wood, bezoek het woon café wooninspiratie op maat

Het juiste adres voor je huis

Ook voor lampen ben je bij Oldwood aan het juiste adres. De meeste fabriekslampen – Oldwood levert ruim 80 verschillende soorten – komen uit Tsjechië, Polen en Hongarije en hebben dienst gedaan in oude textiel- of schoenenfabrieken. Als de lampen in Midwoud aankomen, hebben ze vaak nog een oude E40 fitting, die ongeschikt is voor het Europesche lichtnetwerk. Maar niet getreurd; door hier een nieuwe E27 fitting, draad en kabel in te zetten, kun je de lampen ook bij jou thuis ophangen!

woonhome-oldwood-Midwoud-openingstijden-locatie-pand

Openingstijden Oldwood Midwoud

Kortom: meer dan genoeg reden om naar de showroom te gaan! Oldwood is 7 dagen per week open. Van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en op zondag van 12.00 – 17.00 uur. Wij wensen je alvast veel plezier!

Bekijk ook

Office Tuesday – Hoofdkantoor Nike (sponsor Oranje!)

Deze week nemen we een kijkje in het hoofdkantoor van Nike in Londen. Nike wilde …

Bekijk

10 Gave manieren om je fiets thuis op te bergen

Veel fietsliefhebbers zijn erg zuinig op hun tweewieler. Omdat het zonde is om je fiets …

Bekijk

De beste online oplossing voor thuis? Check!

We kijken bijna allemaal wel dagelijks TV, we bellen en we internetten. Allemaal diensten die …

Bekijk

Trend: mat zwart in de badkamer

Heb jij weleens gekeken naar mat zwart badkamermeubilair? Zwart sanitair is namelijk helemaal trendy en …

Bekijk