Zelf je raam vervangen doe je met JLM Glas

  • 28 februari 2016

  • Door Woonhome.nl

Er zijn verschillende redenen om ramen te vervangen. De meest voor de hand liggende is natuurlijk omdat het glas stuk is, of omdat er een barst in is gekomen. Maar ook als je je huis wilt isoleren kun je denken aan nieuwe ramen. Bij JLM Glas vind je wat je zoekt.

woonhome-huis-isoleren-met-dubbel-glas

Huis isoleren, dat doe met dubbelglas, van JLM

Zelf je huis isoleren met dubbel glas

Wist je dat je met dubbel glas enorm bespaart op je stookkosten? En dat je er in de zomer de ergste hitte mee buitensluit? Extra bonus is dat je er ook geluid mee buitensluit. Er zijn verschillende manieren om van je enkel glas, dubbel glas te maken.

Voorzetraam

Dit raam kun je heel makkelijk en snel zelf plaatsen. JLM Glas levert de voorzetramen inclusief schroeven en scharnieren in kleur. De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • Lage investeringskosten
  • Lange levensduur
  • Weinig tot geen onderhoud
woonhome-voorzetramen-monumentale-panden-glas-ramen

Voorzet ramen in een monumentaal pand, neem glas van JLM

Voorzetramen: ideaal voor monumentale panden

Bij een monumentaal pand ben je vaak gebonden aan bepaalde voorschriften. Toch kun je ook hier gebruik maken van de voorzetramen. Je plaatst ze dan aan de binnenkant in plaats van buiten. Zo verander je het uiterlijk (‘aangezicht’) van je huis niet en is de boel toch goed geïsoleerd.

Dubbel glas en HR++ glas

Dubbel glas ken je wel. Maar er gaat een wereld schuil achter deze term. De professionals spreken liever over isolatieglas, waarbij dubbel glas één van de producten is. Je kunt bij isolatieglas namelijk ook denken aan brandvertragend of zonwerend glas, of aan HR++ glas. Wat voor glas? HR++ glas, hierbij is het rendement het hoogst. Je installeert het als dubbel glas, maar er is een speciale coating aangebracht die ervoor zorgt dat dit glas extra goed isoleert.

woonhome-glas-ramen-jlm-glas

Glas vervangen JLM glas

Glas vervangen: doe het lekker zelf

Ben je een beetje handig of klaar voor een uitdaging? Vervang je glas dan zelf! Bij JLM Glas vind je alles wat je nodig hebt om goed en veilig je ruiten te vervangen. Denk bijvoorbeeld aan glaslatten, roosters, kit en stelblokjes. Snel besteld en bij je thuis bezorgd (m.u.v. de Waddeneilanden). Dus aan de slag!

Bekijk ook

Lekkage voorkomen: zo doe je dat

Er zijn verschillende soorten lekkages die thuis voorkomen. Elke lekkage ontstaat weer op een verschillende …

Bekijk

Geen meubels meer hetzelfde met de steigerhouten meubels van Livengo

Steigerhouten meubels zijn al een tijdje bezig aan een opmars, en die lijkt nog wel …

Bekijk

Weekendspots: Le Jardin (Utrecht) – Groente in een groene omgeving

Heb jij wel eens bloemkool of maïs in 5 verschillende bereidingen gegeten? Of ben je …

Bekijk

Met deze nieuwe collectie materialen verrijk je jouw droomkeuken

Levend eikenhout, mat zwart en zelfs opvallend groen. Keukenontwerpen bevatten steeds meer opvallende eigenschappen zoals …

Bekijk