De 3 must haves in een design badkamer

De 3 must haves in een design badkamer

  • 19 maart 2018

  • Door Woonhome.nl

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw design voor de badkamer, stuit je op veel trends. Badkamertrends zijn er in overvloed, genoeg keuze dus! Eén van de verschillende badkamerstijlen sluit altijd wel aan op jouw wensen. Let er wel op dat een badkamer ook praktisch en comfortabel is. Dus ga bij een nieuwe badkamer voor een mooi design, comfort, functionaliteit én de juiste prijs!

Trendy badkamers voor een betaalbare prijs bij Soak.nl

Een mooi merk voor design sanitair is bijvoorbeeld Soak.nl. Dit bedrijf biedt een prachtige selectie van badkamermeubels voor voordelige trendy badkamers. Doordat Soak.nl enkel een online webshop heeft, en geen fysieke shops, bieden zij meubels voor een hele lage prijs! A-kwaliteit sanitair voor een betaalbare prijs.

Korting op bestsellers uit de badkamercollectie

Deze maand is het feest op de website van Soak.nl. Je ontvangt een mooie korting op alle bestsellers uit de collectie van Soak. De perfecte deal nu je de badkamer wilt aanpakken!

3x must haves voor in een badkamer

Er zijn een aantal must haves te noemen die je in een fantastische badkamer moet hebben! Topproducten waarmee je heerlijk baddert, doucht of je opfrist. Producten die ook nog eens passen in een tijdloze en trendy badkamer.

#1 Een vrijstaand bad: heb je de ruimte?

Wanneer je voldoende ruimte hebt is een vrijstaand bad toch wel echt een wanna have. Denk bijvoorbeeld eens aan het Ava Slimline ovaal vrijstaand bad. Dit moderne design bad tovert de badkamer direct om in een ontspanningsruimte. Samen met een vrijstaande kraan is dit ovale bad ‘je van het’! Zo’n mooi vrijstaand bad als de Ava is perfect geschikt voor de wat ruimere badkamers. Door het strakke, moderne design combineer je dit ligbad met een tijdloze, moderne badkamer.

“Het bad is gemaakt van duurzaam en comfortabel acryl. De ovale badkuip is met 170 centimeter lang genoeg om languit te genieten!”

Modern designbad: een must have voor je badkamer.

Modern designbad: een must have voor je badkamer.

#2 Design kranen: een waterval effect!

Een goede (design)kraan is dus zeker iets wat niet ontbreekt in een design badkamer. De titel van de volgende mengkraan verklapt het effect eigenlijk al. De Niagra II wastafel kraan zorgt namelijk voor een heus watervaleffect. Een strakke, verchroomde mengkraan met een heerlijke straal water die het geluid geeft van een echte waterval. Dé kraan voor op jouw wastafel!

“Je handen wassen onder een waterval; wie wilt dat nou niet?”

Design mengkraan waar het water prachtig naar beneden komt.

Design mengkraan waar het water prachtig naar beneden komt.

#3 Regendouche: ontspanning tijdens het douchen

Tenslotte is een regendouche ook een fantastische toevoeging aan een (nieuwe) trendy badkamer. De thermostatische SafeTouch Opbouw regendoucheset is voorzien van doordacht design en kwalitatieve materialen. Een grote design douchekop zorgt voor een gigantische regenval van water. Binnen no-time ben je heerlijk schoon én ontspannen! En je badkamer knapt er ook nog eens van op!

“Douchen onder een grote regendouche: de ultieme ontspanning!”

Regendouche voor je design badkamer

Regendouche voor je design badkamer

Bekijk ook

De meest gemaakte verhuisfouten; zo maak jij ze niet!

Een verhuisperiode kan best chaotisch zijn. Maar met een goede voorbereiding kan het ook heel …

Bekijk

Oma, mag ik jouw schemerlamp?

Oude ‘omalampen’ zijn eigenlijk te schattig voor woorden. Mooie, peervormige lampenkappen met bloementjesprints en franjes op …

Bekijk

Buitenleven: Dit zijn de tuintrends van 2016

De tuin is het verlengde van ons woonhuis geworden. Het jaar 2016 belooft ons daarom …

Bekijk

Kleed je woning aan met sfeervolle led verlichting

Wil je je woning herinrichten met een nieuwe uitstraling die gepaard gaat met sfeer? Maak …

Bekijk