3x Subtiele sfeerlampen voor LED-verlichting in huis

3x Subtiele sfeerlampen voor LED-verlichting in huis

  • 08 maart 2019

  • Door Woonhome.nl

Verlichting is een belangrijke sfeermaker in het interieur. Het is misschien wel de meest belangrijke sfeerbepaler in een woonkamer. Grote raampartijen of glazen puien zorgen voor veel natuurlijk licht in een ruimte. Maar zeker in Nederland is kunstverlichting onmisbaar in huis. Lampverlichting zorgt er namelijk voor dat je de perfecte sfeer creëert als het donker is. En wil je dat zuinig doen, gebruik je natuurlijk LED-lampen. Deze kun je prachtig verwerken met behulp van deze 3 subtiele Led armaturen.

1. Een chique uitstraling met LED railspots

In de keuken en badkamer is licht net zo belangrijk als iedere andere ruimte in huis. In deze ruimtes kiezen we vaak voor een functionele armatuur zoals lichtspots in het plafond. Maar wanneer je iets meer opvallends wilt dan zijn LED railspots voor tegen het plafond een mooie optie. LED railspots zijn verkrijgbaar in het zwart en wit en te plaatsen waar jij ze wenst. Het is bijvoorbeeld heel erg mooi om LED railspots boven een prachtig kunstwerk of grote plant te hangen. Hierdoor vestig je net iets meer aandacht op het object in je interieur. LED-verlichting is energie- en milieubewust en is daardoor de meest duurzame keuze.

LED-railspots om een mooi werk aan de muur te verlichten.

LED-railspots om een mooi werk aan de muur te verlichten.

2. Sfeervolle LED plafonnieres

Een plafonniere is niet meer die oubollige lamp van vroeger die we in de gang vaker zagen. Want een plafonniere is juist een mooie oplossing wanneer je geen spotjes wilt ophangen. Een stijlvolle plafonniere zorgt voor de juiste belichting én sfeer in de gang. Maar ook in de badkamer is de plafonniere is mooie uitkomst om licht te creëren. Zo zijn er veel verschillende plafonnieres verkrijgbaar in diverse stijlen. Wat ook erg leuk is om de plafonniere in je interieur te matchen met de stijl van de andere armaturen.

3. Accent verlichting in het interieur met LED-wandlampen

Ben je op zoek naar verlichting voor in donkere kamers.  Zoals een kast, het trappenhuis of een hal? Dan zijn LED-wandlamp armaturen de perfecte oplossing om meer licht te creëren. Wandlampen kom je niet heel vaak tegen, maar zijn zeker het overwegen waard voor bijvoorbeeld het trappenhuis. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en geven direct een bijzondere sfeer in de gang en op de trap. Veel wandarmaturen bevatten namelijk ook nog een bewegingssensor.handig!

Bekijk ook

Desso Denim: Stoer kleed met jeans look

Denim verovert het interieur en net als je favoriete jeans, passen de 'denim kleden' overal …

Bekijk

Speciaal behang voor iedere kamer

Als je je kamer een nieuwe look wilt geven kun je ervoor kiezen om de …

Bekijk

Eijerkamp Specials: exclusieve topdesigns van Nederlandse bodem

Woonwinkel Eijerkamp neemt 4 Nederlandse topdesigners in de arm voor een aantal nieuwe woonproducten. Nieuwe …

Bekijk

De stijlvolle bijzettafels van HAY

Ben jij ook zo’n liefhebber van Scandinavisch of Deens design? Het Deense designmerk HAY is …

Bekijk